Tbi bank încheie un parteneriat cu Otto Broker pentru a susţine românii să îşi cumpere asigurări, inclusiv RCA, în rate fără dobândă

T.B.
Bănci-Asigurări / 8 februarie

Gergana Staykova, Market Leader, tbi

Gergana Staykova, Market Leader, tbi

În ultimul an, industria asigurărilor a întâmpinat o creştere a nevoilor consumatorilor, mai ales din rândul celor care achiziţionează asigurarea auto obligatorie RCA, de a avea acces la instrumente de finanţare pentru aceste poliţe de asigurare, se arată într-un comunicat al tbi bank, remis redacţiei.

Pentru a răspunde nevoilor în mod eficient, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Otto Broker, prin care clienţii pot cumpăra asigurări prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă, conform sursei.

Soluţiile BNPL sunt uşor de accesat şi permit consumatorilor să eşaloneze costul total al oricărei achiziţii, în rate fără dobânzi sau comisioane, sprijinind astfel incluziunea financiară şi socială, transmite sursa menţionată. În acest fel, clienţii pot face mai multe achiziţii sau pot cumpăra produse cu valoare mai mare, în timp ce comercianţii au acces la un nou instrument care poate satisface nevoile clienţilor, informează banca.

Potrivit comunicatului, "Creşterea primelor de asigurare în 2023, în contextul presiunilor inflaţioniste, implică o nevoie tot mai mare pentru instrumente care să permită consumatorilor să îşi menţină nivelul de protecţie financiară şi să poată folosi în continuare maşinile personale pentru nevoile de mobilitate. Parteneriatul cu un jucător puternic cum este Otto Broker ne permite să fim mai aproape de clienţii noştri şi să îi ajutăm să aibă o soluţie mai eficientă pentru a-şi plăti asigurarea RCA", spune Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Conform sursei, "Căutăm mereu soluţii noi pentru nevoile clienţilor, iar accesul la rate pentru RCA a fost un subiect important anul trecut. Prin parteneriatul cu tbi, oferim persoanelor fizice o soluţie eficientă pentru achiziţionarea unei poliţe de asigurare RCA. Pe parcursul proiectului pilot, am observat deja un interes crescut în rândul clienţilor pentru această opţiune de plată, care este disponibilă atât în agenţiile noastre din toată ţara, cât şi pe site-ul nostru", a spus Victor Sraer, Managing Partner, Otto Broker.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb