Tentativă coincidentă la Bucureşti

F.G.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 aprilie 2011

Răsturnarea conducerii Bursei de Valori Bucureşti (BVB), concomitent cu cea de la Sibex, a fost confirmată ca intenţie de o ştire obţinută înainte de închiderea ediţiei.

Un număr de investitori şi case de brokeraj (se spune că printre ele ar figura Elda Invest, KBC, Unicredit, Raiffeisen, Finaco, Intervam, Interfin, Equity şi alţii, depăşind 15% ca pondere în acţionariatul BVB) au solicitat să fie introdus votul cumulativ la AGA, din 29 aprilie, când urmează să fie confirmat noul membru al Consiliui Bursei, cooptat provizoriu după demisia lui Daniel Ţepeş.

Solicitarea votului cumulativ pentru confirmarea unui singur membru al Consiliului este un nonsens (votul cumulativ este specific alegerilor de pe o listă de candidaţi); de aceea, cererea semnifică intenţia implicită a schimbării întregului consiliu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ancuta si Farmache sunt disperati dupa scaunele lor. Primul ca sa ii plateasca actionarii chirie si sa faca smenuri cu Tepes, Ulea, Molnar, Chis si gasca. Al doilea pentru ca din morga sa a izvorit incompetenta si vrea sa continue sa fraiereasca pe toata lume facind smenuri cu Tepes, Ulea, Molnar si gasca.Mai cu un sediu mai cu un soft... Fuziunea asta ar fi fuziunea dintre nimeni si o gaura neagra. Rezultatul va fi un Epure.Din padure de la Focsani unde brokerii alearga dupa cuponari....

    1. Pe aceata cale dorim sa multumim Dlui. Nicolae Ghergus pentru permanenta stare de incoerenta intelectuala in care se mentine, in ciuda virstei sale. Faptele de vitejie intelectuala ale acestui mare broker de retail mic,vor ramine pururi incrustate in sufletele noastre. Orice donatie pentru sprijinirea tratamentului este binevenita... Multumim Andrei Siminel..pentru EL!

      Tanarul director general al BVB sa nu isi faca iluzii ca nu va fi printre subiectele de top la AGA.Pentru ca nu prea avem de ce sa-i multumim!!!

      Ca doar n-o sa-i multumim ca-si trimite sms-uri in timpul sedintei de cb cu machidonul!!!!

    Templeton si-a inceput fulminant activitatea la BVB. Greg Koniesky e stranepotu' lu' Sobieski. Si amindoi sunt polonezi. Si vor sa omoare BVB, cu ajutorul veterinarului de guzgani de la Sibu.Templeton vrea sa listeze rapid FP la Varsovia. Si Ankutzki sare intr-un picior de fericire. Vestea proasta e ca pe el o sa il sara.Si daca lichiditatea va pleca din nou de la BVB ce sa mai tranzactionam? Farmaci pe ATS Prin tranzactii OTC.E despet polacu', cere banii in avans(asa cum fac si mamicile lor..).Sa ramina cu ceva cash. Ca pentru poza cu autograf a lu' Farmache in afara de o poza cu Tepes si cu Zah in aprozar la Ulea, altceva nu primesti. La americani le zice junk-pictures. Si sunt cu grad mare de risc...Si se tranzactioneaza doar OTC!

    specialistul lui peste prajit!la cat s-a plimbat pe afara si un biet cioban invata cate ceva despre bursa !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb