Terorismul restricţionează unele facilităţi ale Facebook

Ziarul BURSA #Internaţional / 16 mai 2019

Administratorii Facebook au decis să introducă unele restricţii de utilizare a serviciului său Live pentru transmiterea în direct a înregistrărilor video. Gestul vine ca urmare a faptului că această facilitatea a fost folosită de autorul atacurilor comise în oraşul neozeelandez Christchurch pentru a difuza masacrarea a 51 de persoane în moschei.

Reţeaua a fost intens criticată pentru că a întârziat întreruperea difuzării înregistrării video, imaginile răspândindu-se extrem de rapid pe internet. Compania a promis ulterior revizuirea condiţiilor de utilizare a platformei Live, fără să prevadă însă întârzierea difuzărilor, informează Agerpres.

Prin urmare, utilizatorii care încalcă regulamentul de utilizare a reţelei sociale vor fi imediat blocaţi de la a utiliza pentru o anumită perioadă de timp serviciul de streaming live.

"În urma atacurilor teroriste teribile din Noua Zeelandă, am analizat ce putem face mai mult pentru limitarea serviciile noastre astfel încât acestea să nu fie utilizate pentru a face rău sau pentru a răspândi ura", a anunţat compania într-un mesaj publicat pe blog. "Intenţionăm să extindem aceste restricţii în alte zone în următoarele săptămâni, începând cu prevenirea aceloraşi oameni de la a crea reclame pe Facebook'', se mai arată în mesaj.

Compania plănuieşte să investească 7,5 milioane de dolari în noi parteneriate pentru îmbunătăţirea imaginii şi a tehnologiei de analiză video pentru a fi cu un pas înaintea manipulării în media utilizată pentru publicarea de materiale interzise.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb