TNI anunţă calendarul evenimentelor imobiliare

Comunicate de presă / 29 iunie 2021

TNI anunţă calendarul evenimentelor imobiliare

Odată cu relaxarea măsurilor de restricţie, suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar echipa BDOBC Business Center anunţă redeschiderea evenimentelor, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ne bucurăm să vă invităm la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Târgul Naţional Imobiliar TNI unde aveţi posibilitatea să vă conectaţi "în persoană" cu: potenţialii clienţi, liderii din industria imobiliară şi cu presa de specialitate. Expoziţia va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectând legislaţia şi recomandările autorităţilor. Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecţie şi măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, persoanele interesate de evoluţia pieţei imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunităţile actuale de investiţii.

În plus, am dat startul înscrierilor şi la ediţiile TNI de anul următor, acestea având loc în perioadele 6-8 mai şi respectiv 16-18 septembrie 2022, în aceeaşi locaţie.

TNI susţine tranzacţiile imobiliare încă de la primul eveniment imobiliar organizat în anul 2005, iar în actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziţia vânzătorilor de proprietăţi imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNŢURI. Agenţii imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăţi imobiliare, dar şi persoanele fizice pot posta primii anunţuri direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

De asemenea, prima aplicaţie mobilă dedicată unui eveniment imobiliar este acum îmbunătăţită şi oferă acces gratuit tuturor la cele mai recente ŞTIRI IMOBILIARE, NOUTĂŢI şi INOVAŢII din domeniu." a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Naţional Imobiliar TNI.

Pentru că Târgul Naţional Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci şi unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesionişti imobiliari din toată lumea.

""Continuând tradiţia, TNI îşi extinde cooperarea internaţională în 2021. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezenţa altor Asociaţii şi Federaţii imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova proprietăţi şi din Spania şi Cipru. Vom continua iniţiativa Conferinţelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte şi produse imobiliare, pentru a completa experienţa vizitatorilor şi participanţilor la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc." a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Pentru a fi la curent cu toate ştirile, noutăţile şi oportunităţile imobiliare vă invităm să descărcaţi GRATUIT aplicaţia de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru IOS. Iar dacă sunteţi direct implicat în piaţa imobiliară, contactaţi organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2021 şi 2022 !

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Romania yoy investment volume 19% down!!!

    Lasati vrajeala ca o fcem lata inca odata! 

    Hai cu exiturile, hai cu ele!!! 

    Si pe bursa si in piata! 

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb