Toate buletinele de vot de la alegerile prezidenţiale americane vor fi renumărate manual în statul Georgia

J.P.
Internaţional / 12 noiembrie 2020

Toate buletinele de vot de la alegerile prezidenţiale americane vor fi renumărate manual în statul Georgia

Georgia, unul dintre statele americane în care cursa prezidenţială a fost extrem de strânsă, va efectua o renumărare manuală a tuturor voturilor de la alegerile din 3 noiembrie. Diferenţa cu care candidatul democrat, Joe Biden, a câştigat alegerile în acest stat a fost de sub 0,5%, 14.111 de voturi. Anunţul a fost făcut de Brad Raffensperger, secretarul de stat al Georgiei, relatează Reuters, citat de Agerpres.

"Matematic, trebuie realizată o renumărare completă, manuală, a tuturor buletinelor de vot în fiecare comitat pentru că diferenţa este atât de mică. Aceasta va ajuta la construirea încrederii. Vrem să începem această renumărare înainte de sfârşitul săptămânii", a declarat secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, într-o conferinţă de presă.

Georgia a fost câştigată la limită de Joe Biden, fiind unul dintre statele considerate extrem de competitive, însă esenţiale pentru eforturile lui Donald Trump. Joe Biden nu are, însă, nevoie să câştige voturile Georgiei în Colegiul Electoral, el însumând deja peste 270 cu ajutorul victoriei în Pennsylvania. Certificarea rezultatului în Georgia, foarte probabil având în vedere faptul că renumărările nu au produs, în general, răsturnări de situaţie, şi păstrarea scorului în Arizona, ar duce la un total de 306 de voturi în Colegiul Electoral pentru candidatul democrat, o victorie confortabilă.

Raffensperger a mai spus că va investiga toate acuzaţiile de fraudă electorală, deşi nu a semnalat că ar exista dovezi despre nereguli pe scară largă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Se zice că oamenii lu Trump investighează deja grupul sectar globalist- care a fraudat alegerile. Oamenii lui Biden au fost lăsați să fraudeze tocmai pentru a fi prinși cu mâța in sac și băgați la pușcărie cu Biden in frunte. Cam asta e ideea.

    1. Da, miscarea QAnon ne tot da informatii de gen. Sa vedem ce se intampla. Eu sper in urmatorul narativ: la renumararea voturilor din Georgia vor fi descoperite diferente mari in favoarea lui Trump...care va da banuiala si se va trece la renumarari si in celelalte state swing. Sa vedem dc asa va fi. Ideea e ca ca multi nu l-au felicitat inca pe Biden, de ex. Putin, Kim, Bolsonaro, Mansour bin PLM, Obrador. Netnyahu l-a felicitat, dar nu l-a numit Presedinte. Oare stiu baietii astia ceva?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb