TOMAC: "Transparenţa este cheia pentru administraţia locală"

J.P.
Politică / 29 august 2020

"Transparenţa este cheia pentru administraţia locală"

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, vineri seara, la Târgu Mureş, că principala agendă a formaţiunii pentru campania electorală este transparenţa şi că aceasta este cheia pentru administraţia locală, conform Agerpres.

"La Târgu Mureş avem o echipă care oricând poate să facă faţă oricăror provocări, oricând poate face faţă într-o formulă guvernamentală care face cinste ţării. Dar pentru că alegerile acestea sunt despre administraţia publică locală (...) - suntem singurul partid politic din această ţară care a venit şi a spus că pentru a opri risipa banului public, e nevoie de mai multă transparenţă. Nu doar declarativ, ci prin fapte concrete şi aici am propus ca toate contractele ce vizează angajarea banului public să fie publicate pe site-ul tuturor instituţiilor publice, orice entitate publică, agenţie guvernamentală sau minister, deoarece doar aşa putem reclădi încrederea cetăţenilor în instituţiile publice. (...) Nu uitaţi soluţia pe care am propus-o eu, cu transparenţa. Este cheia pentru administraţia locală. Cu cât facem totul mai transparent, cu atât mai puţini bani vor fi risipiţi şi chiar pe unii proşti aflaţi în funcţii publice îi salvăm de puşcărie", a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP a susţinut că formaţiunea sa este "un partid viu", care se adresează românilor şi vine cu proiecte prin care doreşte să demonstreze că are oameni foarte buni.

"În mod clar oamenii se uită spre ce propun cei care vin şi le cer încrederea, dar de multe ori această propunere trece şi prin sufletul omului. Domnule, sunt împăcat cu ideea de a-i acorda votul acestui candidat sau nu? Şi aici trebuie să înţelegeţi mesajul meu; nu am spus altceva decât că atunci când te adresezi oamenilor să le spui 'mi-aş dori foarte mult să vă câştig încrederea şi inimile tuturor', pentru că suntem oameni vii până la urmă. Cel puţin mie aşa îmi place să cred, că suntem un partid viu, care se adresează românilor şi vine cu proiecte prin care vrem nu doar să-i convingem că suntem foarte buni, ci şi de foarte bună-credinţă şi să existe o relaţie de încredere reciprocă pe termen mediu şi pe termen lung. Pentru că toţi cei care suntem în faţa dumneavoastră ne-am asumat acest rol de om politic pe termen foarte lung şi în această cheie trebuie citit mesajul meu. Cât se poate de sincer", a afirmat Tomac.

Preşedintele PMP s-a aflat, vineri seara, la Târgu Mureş, pentru a se întâlni cu simpatizanţii şi candidaţii formaţiunii, între care candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, Mihaela Daciana Natea, şi cel la la Primăria Târgu Mureş, Marius Paşcan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ba tolomacule si vara este cald si iarna este frig! :)) Faceti-le ba niste injectii cu neuroni, poate asa isi maresc iq -ul !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb