Traian Băsescu face ordine în PD

Iulia Niţescu
Ziarul BURSA #Politică / 4 februarie 2005

Şeful statului le cere tinerilor parlamentari democraţi să nu se mai folosească de numele său şi să nu mai încerce să formeze găşti în partid

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut foştilor colegi din PD să nu îi mai folosească numele cu diverse ocazii, pentru a-şi susţine punctele de vedere. Concret, şeful statului a făcut referire la scrisoarea publică semnată de Lavinia şandru, deputat PD, alături de alţi 16 democraţi, prin care îi cereau lui Cozmin Guşă să îşi depună candidatura la preşedinţia PD, în numele nevoii de a continua politica lui Traian Băsescu. şeful statului a remarcat, de asemenea, că Lavinia şandru s-a folosit de numele său şi în cadrul unei emisiuni TV la care aceasta a participat: "Doamnei deputat care a vorbit de necesitatea de a urma linia moştenită, i-aş aduce aminte, şi nu numai ei, ci şi celor 20 de parlamentari foarte tineri, că i-am pus, prin decizia mea, pe locuri eligibile şi că la discuţia de despărţire din grupurile parlamentare am avut la ei următoarea rugăminte: să aibă în vedere că au o şansă uriaşă să fie patru ani în Parlament şi că m-aş bucura dacă în 2008, măcar cinci dintre ei ar fi promotorii unor legi care să le poarte numele. În loc să înţeleagă că le-am dat şansa de a fi promovaţi în mod cinstit, chiar împotriva unor merite mai mari în partid, ei au găsit oportun să facă o gaşcă într-un partid care nu a avut niciodată găşti". Declaraţia lui Traian Băsescu a fost făcută la o zi după ce Lavinia şandru a susţinut public faptul că singurul care poate continua politica lui Traian Băsescu în PD este Cozmin Guşă.

Dispută Băsescu - Nicolau

Tot ieri, preşedintele Traian Băsescu a demontat acuzaţiile aduse în presă, potrivit cărora ar fi încercat să schimbe conducerea TVR. Traian Băsescu a spus că preşedintele TVR, Valentin Nicolau, este cel care a încercat să discute în acest sens cu consilierul prezidenţial Claudiu Săftoiu, venind chiar neinvitat la Cotroceni. În replică, Valentin Nicolau a remis presei un comunicat prin care susţine că "există multe zone cenuşii, susceptibile de a fi false" în declaraţia făcută de Traian Băsescu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb