Traian Băsescu propune o dezbatere cu Firea şi Dan în sala de consiliu a PMB

G.U.
Politică / 20 septembrie 2020

Traian Băsescu propune o dezbatere cu Firea şi Dan în sala de consiliu a PMB

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, propune o dezbatere cu principalii contracandidaţi, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, care să fie găzduită de sala de consiliu a municipalităţii, potrivit Agerpres.

"Eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu, iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea, vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare trei sau patru întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei. Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi", a scris Băsescu, pe Facebook.

El a adăugat că, după ce Firea a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri, şi-a făcut analizele în regim de urgenţă şi o poate informa pe aceasta că şi-a făcut ambele verificări şi sunt negative.

Totodată, Băsescu o critică pe Gabriela Firea, susţinând că "a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti - Piteşti".

"Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate dată de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului. Şi, pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind 'cea mai mare din ţară'. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre", a afirmat candidatul PMP.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Ce smecher este securistul asta!Crede ca ii merge cum i-a mers cu Nastase.Niciun candidat la primaria capitalei nu trebuie sa-l bage in seama si sa intre in jocul lui murdar.

    1. Nu știu cine ești . Dar știu că nu știi mai nimic .Băsescu nu a fost Turnător .Tovarășe , nu exista nici o declarație a lui către Securitate !

      Abureală ta este specifică psdeilor care falsifica dosarele de la CNSAS . Se umbla la dosare in draci . Și aceste "dezvăluiri" apar în preajma unor alegeri ! 

    La birt ar fi mai bine! Sau la brutarie!

    A vorbit si ""PATRIOTUL""tarii.De cand estu tu ARBITRU, nene PETROV?

    Petrov, de potlogarii si strambe esti bun.

    Cel putin Firea nu poate si nici nu trebuie sa se coboare le nivelul tau. De nesimtire, lipsa de onoare si necinste desigur.  

    Ai sesizat ca o dezbatere cu tine te-ar avantaja. Pe tine te-ar mai spala de mizeria trecutului, iar pe ea ar "murdari-o politic" alaturarea cu tine. Aceasta este ideea, nu-i asa? 

    Politicienii care se respecta trebuie sa te ignore daca vreau imagine si voturi.

    1. Postac psd de 2 lei ! Tot anonim !

      Îți vinzi sufletul pe nimic ! Habar nu ai cu ce se mănâncă Securitatea !

      Îmi dau seama de nivelul tau redus dacă o aperi pe aceasta Năpârcă Hoață Coruptă !!! 

    giaba nu mai are putere el comandante. S-au schimbat vremurile oamenii generatiile...nu-l mai baga nimeni in seama. Acum 10 ani ii spulbera pe toti...S-a taiat. El e suparat ca nu-l baga in seama PNL si ca i-a lasat PMP la o parte. Pai daca n-au oameni?! Daca ia un 7-8% e mare lucru si-asa.

    1. Ba , Netotule !

      Dar psd-ul pe care-l pupi in cur are oameni ? 

      Voi falsificați dosarele fostei Securități ! 

      Peste 4 ani nu vă mai votează nimeni ! 

      Reformati-va sau dispăreți !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb