TRUMP, DUPĂ CE A FOST ACHITAT DE SENAT: "Sunt nerăbdător să merg mai departe"

J.P.
Internaţional / 14 februarie 2021

"Sunt nerăbdător să merg mai departe"

Biroul lui Donald Trump a transmis un comunicat la câteva minute după ce fostul preşedinte a fost achitat în Senat pentru acuzaţia de "incitare la insurecţie" în legătură cu violenţele din 6 ianuarie de la Capitoliu. El dă de înţeles că are de gând să-şi continue cariera politică, relatează Digi24.

"A fost încă un episod al celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria noastră", a transmis fostul preşedinte, care îi învinovăţeşte pe rivalii democraţi.

"Mişcarea noastră magnifică, istorică şi patriotică, Make America Great Again, este doar la început", spune Trump în comunicatul său.

"În lunile care vor urma, voi avea multe lucruri de împărtăşit cu voi şi sunt nerăbdător să merg mai departe în incredibila noastră călătorie pentru măreţia Americii", le spune miliardarul republican susţinătorilor săi.

Însă aventura sa, care a funcţionat în timpul celor patru ani la putere, a devenit mai complicată după ziua de 6 ianuarie şi violenţele comise de susţinătorii săi. Numeroşi lideri republicani s-au distanţat de el, ceea ce constituie un handicap important pentru o eventuală revenire, chiar dacă capacitatea sa de a ralia mulţimile rămâne un atu. Se vorbeşte chiar că ar fi tentat să-şi creeze propriul partid, deşi istoria arată că orice nou partid în politica americană nu are şanse să se impună.

Fără un profil de oficial în funcţie, privat de contul său de Twitter, izolat în clubul său de golf de la Mar-a-Lago, la peste 1.300 km de Washington, Donald Trump ar putea avea acum dificultăţi în a se face auzit.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Să-și facă propria platformă de socializare, propriul lui ziar etc. E și o idee de afaceri. Îl oprește cineva să-și facă twitter-ul lui???? Ceva bănuți cred că mai găsește. Așa cum Romania are nevoie de opoziție (și nu o are), la fel se întâmplă și în SUA. Opoziția și presa sunt câinii de pază a democrației. Când opoziția și presa sunt niste pechinezi (javre), fara a jigni rasa de câini, democrația (puterea) face ce vrea ea (fura din buzunarele oamenilor).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb