Tudorel Toader a jucat în "Men in Black"

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 18 ianuarie 2019

Tudorel Toader a jucat în "Men in Black"
MAKE

Tudorel Toader a jucat în filmul "Men in Black" din 1997, dar nu îmi este clar dacă era om sau extraterestru şi prin urmare nu înţeleg dacă îi displace eliberarea puşcăriaşilor prin recursul compensatoriu sau din contră, îl agreează.

La minutul 22'15'' al filmului, gândacul extraterestru cu înfăţişare de om, intră în şopron, unde dă peste un lucrător de la deratizare, care este gata-gata să omoare gândacii şi cu care poartă următorul schimb de replici:

Gândacul: "Ce naiba cauţi aici?"

Lucrătorul: "Mă ocup de problema paraziţilor".

Gândacul: "Problema paraziţilor? Paraziţi?!"

Lucrătorul: "Aveţi foarte mulţi paraziţi".

Gândacul: "Unde mă uit, văd creaturi nedezvoltate, inferioare, lepădături fără conştiinţă, convinse de superioritatea lor, care se agită pentru viaţa lor scurtă şi lipsită de rost".

Imediat după asta, gândacul îl ucide pe lucrător.

Observaţi că, deşi amândoi se referă la paraziţi, lucrătorul de la deratizare îi are în vedere pe gândaci, iar gândacul extraterestru îi are în vedere pe oameni.

Filmul induce ideea că paraziţii sunt definiţi prin opoziţie cu specia dominantă.

Adică, dacă omul este mai puternic decât gândacii mititei, atunci gândacii sunt paraziţii, dar dacă gândacul extraterestru este mai mare şi mai puternic decât omul, atunci oamenii sunt paraziţii.

În mod justificat răsare întrebarea: este potrivită Carta Drepturilor Omului la gândaci?

Cred că, de exemplu, americanii ne-ar putea formula un răspuns, având experienţa torturilor pe care le-au aplicat deţinuţilor de la Abu Ghraib şi Guantanamo, iar uciderea colonelului Muammar Gaddafi cu beţe înfipte în anus ne poate rămâne drept simbol a ceea ce înseamnă importul de democraţie într-o populaţie cu organizare tribală.

La noi, corupţia de după Revoluţie este aceeaşi cu aia de dinainte de Revoluţie, doar că s-a democratizat şi nu a mai fost fardată de vreun cod al eticii şi echitaţii socialiste: vameşul de la Iaşi care făcea contrabandă cu maşina vămii, poliţistul care fura din supermarket, infractoarea care a condus Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, etc.

Corupţia a cuprins întreaga noastră viaţă socială, ne-am infestat toate instituţiile - Preşedinţie, Guvern, Parlament, SRI, SIE, Poliţie, Justiţie - şi totuşi, am avut pretenţia să ne implementăm "statul de drept", "justiţia", "democraţia" şi "drepturile omului", aşa cum i-au fost implementate beţele lui Gaddafi.

Nu este clar dacă ministrul justiţiei Tudorel Toader a fost distribuit în rol de om sau de extraterestru.

El declara: "În anul 2018, au revenit în penitenciar 448 de liberaţi condiţionat".

Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, declara: "În anul 2018, conform celor mai recente informaţii pe care le-am primit, ar fi 5700 sau 5800 de persoane eliberate care au comis noi fapte penale."

Cifra este de 13 ori mai mare decât cea cea promovată de ministru.

Înclin să cred că intenţia ministrului justiţiei este să ne mintă.

El spune: "Din totalul celor care, într-un fel sau altul, au beneficiat de prevederile Legii privind recursul compensatoriu, statistica oficială a ANP arată că 5,02% au revenit în penitenciar".

Dar, statisticile oficiale arătau că, până anul ăsta, proporţia liberaţilor care revin în penitenciar era de 50-60%; cum se poate ca ea să cadă la 5%?

I-a speriat Toader pe hoţi?!

I-a reeducat Dăncilă?

Nota de fundamentare pe care se întemeiază prevederile legale ale recursului compensatoriu, este semnată de Sorin Grindeanu, în 2017, şi justifică scurtarea ispăşirii condamnărilor prin condiţiile improprii şi de supraaglomerare ale puşcăriilor.

Nici o logică.

Sentinţa nu ţine cont de condiţiile de detenţie, standardul condiţiilor de detenţie este în legătură cu drepturile omului.

Cum justifică condiţiile proaste din închisori diminuarea ispăşirii cu şase zile pe lună?

Care este calculul?

Dacă condiţiile se înrăutăţesc, atunci diminuarea ispăşirii se lărgeşte la zece zile?

Poate ne poate explica Parlamentul cât de proaste trebuie să fie condiţiile din închisori, pentru ca un criminal, un violator sau un tâlhar să nu mai facă nici o zi de puşcărie.

Spre sfârşitul filmului "Man in Black", personajul întruchipat de Will Smith striveşte cu talpa un gândac de bucătărie, fapt care îl enervează pe monstruosul gândac extraterestru:

"Îmi pare rău. Era cumva mătuşa ta?", întreabă Will Smith.

Extraterestrul mârâie înfricoşător, dar Will Smith mai striveşte unul: "Înseamnă că ăsta e unchiul tau. Toţi arătaţi la fel".

Trebuie să înţelegem empatia dintre extratereştri şi gândacii de bucătărie, pentru că adesea, hoţii din fruntea ţării tâlhăresc prin micii pungaşi.

Au poziţie dominantă şi aplică democraţia şi drepturile omului.

Urmează să fim deratizaţi.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. Normal ca ministrul sa foloseasca cifra care ii convine - a celor care sunt iar in puscărie adica a celor care au fost judecati deja si condamnati - si nu totalul penalilor .Omul nu minte doar înseală

    1. Inselaciunea si minciuna sunt surori siameze.

      se numeste ce spuneti dvs in Limburg juridic si duce la anularea actului legal intre doua entitati care au ajuns la o intelegere si care nu ar fi fost incheiata in forms respectiva daca una dintre parti at fi cunoscut faptul ca cealalta a prezentat informatia legata de liuarea decizei in mod neconcordant cu realitatea.

    aceasta alegorie care ne arata realitate dura: gindacii s-au dezvoltat intr-o asemenea masura incit au ajuns sa ucida lucratorii. Totul invaluit in ceata, pentru multi cetaten, de nepatruns a unei uriase minciuni. Care cifra este adevarata, 5 sau 50%?

    Justitia, aceasta floare minunata, menita sa ne insanatoseasca si infrumuseteze viata, de a carei existenta in cele mai bune conditii ar trebui sa ne preocupam toti, este ucisa sub supravegherea ministrului Justitiei, un sclifosit cacacios,

    Masele trebuie constientizate si mobilizate pentru a opri derapajul dezastruos al societatii noastre. Alta solutie sanatoasa nu-i. 

    Singura explicatie este ca execuți sarcina primita si pupi in cur sefii. Esti penibil facand gandaci atatia oameni persecutati de institutiile care te pastoresc si sa ii faci oameni pe cei din DNA alde Keovesi, Neculecu, Onea si multi altii. Stiu ca nu iti place Antena 3 si poate ai dreptate dar te rog sa-mi spui parerea ta despre drama doamnei din Oradea care si-a prezentat drama prin care a trecut. Tot un gandac este si cei din DNA omeni?

    1. in fiecare zi, latrina3 expune drama unui puscarias din vergului.

      Make, este colegul tau?

      Cu tot respectul, domnule, nu va voi raspunde. Ma tem sa intru in dialog cu dumneavoastra. Prefer sa pup un cur.

      În fiecare zi pentru că asta a făcut mafia securistă în România, a furat și a abuzat, zi de zi, 30 de ani. :)))))

      Și nu uita să-mi reamintești, Voiculescu este cei 100 000 de securiști. :))))) 

      Atunci va mai supun un subiect de reflecție. Ca ziarist independent considerați citez “Înclin să cred că intenţia ministrului justiţiei este să ne mintă”, dar luati de buna afirmatia unuia care declara: am auzit…, ar fi ….. Obiectiv nu-i asa?

      Ministrul are grijă la formulări. Știe câtă mafie securistă își pune în cap. :)))))

      Tin sa fac o precizare. Citesc zilnic ziarul Bursa, o sursa valoroasa de inforatii si comentarii economice. Nu ratez nici un articol al dumneavoastra, majoritatea de mare clasa prin informatiile si opiniile exprimate. De accea astfel de articole le consider dezamagitoare si nu va fac cinste.

      Bre, pot cu mana pe inima sa-i numesc gandaci, tenii, oxiuri, coropisnite pe alde Nicolicea, Serban Nicolae, Codrin, Vilcov, tractoristul ala de Mitraliera, Iordache, Tudorel etc etc.

      Liviu e "la cucaracha", el e cu Amercia Latina, alta liga.

      Păi și Make deosebește gândacii de bucătărie de gândacii extraterestrii. Make are șpílurile lui.

      Voiculescu nu doar ca-i cel mai dezgustator gandac securist stalinist infractor, dar mai are si o televiziune de gandaci si viermi care isi infesteaza publicul zilnic, cat 100 000 de securisti stalinisti infractori.

      si daca il combinam cu clanul sicilijenilor am ajunge la clanul gandacilor moralistic, pe germana Der Clan der moralischen Kakerlaken.Va trebui sa platesc licenta

      Eu nu inclin sa cred, ci sunt sigur ca Tudorel Toader minte. Un gandac nenorocit care minte in rapoarte oficiale nu se da in laturi sa minta la oral.

      SRI nu a putut să închidă Antena 3. S-a împotrivit piața. Bolșevismul Securității n-a fost de ajuns. :D

      Antena 3 este Securitatea.

      Și Voiculescu este cei 100 000 de securiști, iar serviciile secrete din România au cele mai mari bugete din UE.

      Stai puțin, chiar au. :))))))) 

      Esti circular. Plictisesti.

      Serviciile secrete din România au cele mai mari bugete din UE. :))))))

      E bine? E rau?

      Make a precizat:....... dar nu îmi este clar dacă era om sau extraterestru şi prin urmare nu înţeleg dacă îi displace eliberarea puşcăriaşilor prin recursul compensatoriu sau din contră, îl agreează..... adica, nu-i este clar...... nu intelege, asa ca va rog acordati-i circumstanta atenuante.

      Doar nu va paste gandul sa infigeti bete in om.  

      Hahahaha, e foarte bine după 30 de rapturi.

      Să-l aduceți și pe Ghiță înapoi. Afacerile Securității cu statul, prin firmele de pe CNP-ul lui Ghiță ne lipsesc, aproape că nu mai putem respira. :))

    Make, o securistă bolșevică, abuzatoare, s-a adresat CEDO. I-ai făcut și tu niște ode, însă la un moment dat [Fragment elimiunat conform Regulamentului] Și vede lumea ce ai făcut. :))))

    Ai procedat, la figurat, precum Will Smith - iar reactia nu a intarziat sa apara si a fost exact cea asteptata :-)))

    Imi place foarte mult abordarea dar sminteste de tot cititorii Tare//??

    Excelent articol!

    Înclin să cred că intenţia ministrului justiţiei este

    să ne mintă.....

    Gresit Make; seful are intotdeauna dreptate!. 

    1. O fi fiind seful tau.

      Probabil ,amandoi au dreptate - ministrul vorbeste de ' 448 de eliberati conditionat "iar presul.sindic " de 5700-5800 de persoane eliberate "Parca n-ar fi tot una ,nu ? De,unori ,

      miopia e profitabila ! 

      Probabil ca alegerea cifrei convenabile indica intentia sa minta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb