UCRAINA: Preşedintele Zelenski le cere trupelor ruse să se predea

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 25 septembrie 2022

Preşedintele Zelenski le cere trupelor ruse să se predea

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat direct cetăţenilor ruşi ieri seara, spunându-le că preşedintele lor îşi trimite cu bună ştiinţă "cetăţenii la moarte", transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Puterea rusă înţelege perfect că îşi trimite cetăţenii la moarte", a spus preşedintele Zelenski în limba rusă, cerând forţelor Moscovei să se predea."Veţi fi trataţi într-un mod civilizat... nimeni nu va şti care sunt circumstanţele predării voastre", a declarat şeful statului ucrainean la doar câteva ore după ce Rusia a adoptat o lege care înăspreşte pedepsele pentru predarea voluntară şi dezertare.

Este mai bine să refuzi apelul la serviciu militar decât să mori pe pământ străin ca un criminal de război, a mai afirmat Volodimir Zelenski în mesajul video, potrivit dpa.

Este pentru a doua oară în această săptămână când preşedintele Ucrainei se adresează în limba rusă cetăţenilor din statul vecin.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Si magarii nu i-o indeplinesc.

    1. Zelenski ajunge la pârnaie pe 27 februarie 2022.

      Stai că am încurcat script-urile. 

    Mai bine le zicea că nimeni nu o să știe că se vor preda. Să le dea și azil politic dezertorilor :)

    Asta e din ciclul "nimeni n-o sti că m-am dus, numa' m-or vedea că nu-s" :)) 

    Zele s-a adresat rușilor în limba rusă, limba teroristă:)

    Putea să se adreseze și în limba ucraineană cu accent rusesc :) că e cam tot aia. 

    1. E CLAR CA , PITICUL S-A NELINISTIT !!!!!!!!!!! NU CA AR FI FOST VREODATA UN OM LINISTIT IN VIATA LUI , DEPARTE DE EL , ACEST LUCRU !!!!!!!!!!!!!! STIE SI EL , CA NU V-OR FI IMPOTRIVA LUI DOAR 300.000 DE PIFANI , SE TEME DE 3.000.000 , S-AU DE MAI MULTI !!!!!!!!!!!!!!! INCEPATORI , STANGACI , SOVAIELNICI , IDIOTI , DAR , VORBA LUI ALEXANDRU LAPUSNEANU , '''''''' PROSTI DAR MULTI !!!!!!!!!!! '''''''''. ASTA AR VREA EL , DIN RASPUTERI , SA EVITE SA SE PRAVALEASCA PESTE UCRAINA !!!!!!!!!!!!!!!!! EU , L-AM ''''''' CITIT DE MULT '''''''', CINE E SI CE POATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! E DESTUL DE DESTEPT , PENTRU TARA LUI : CAM DE NOTA 6 , NU MAI MULT !!!!!!!!!!!!!! RUSII , AU BINE DE TOT , NOTA 5 !!!!!!!!!!!!! DAR , TOTUSI : O MARE DE MUJICI , NAVALIND INAINTE !!!!!!!!!!!!! UNDE ?????????? OR SA VADA EI , MAI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!! DACA SE INTELEG CU TOVARASUL ''''''' KIM ''''''', SI MAI IAU SI ARMAMENT + OBUZE DE ACOLO , PLUS CE MAI FABRICA EI IN RUSIA , O SA FIE O IARNA MINUNATA PENTRU UCRAINA !!!!!!!!!!!!!! RUSILOR , NU LE-AU PASAT NICIODATA DE PIERDERILE PROPRII !!!!!!!!!!!!!!!!! SA VEDEM CE-SI PERMITE UCRAINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Așa, pentru posteritate :)

    Cerere slabuta,trebuia sa ceara sa-l numeasca

    rusii PRESEDITELE lor,si Rusia sa aiba capitala

    la Kiev.  

    Pacaliciul acesta, redus mintal, nu intelege ca milioane de barabti din toata lumea, s-ar inrola in lupta pentru salvarea umanitati de la reanimalizare, de la sclavie si ca milioane, daca nu miliarde de barbati ar dorii sa lupte si vor lupta in viitor, de partea Rusiei, speranta salvarii umanitatii.

    Fiinta umana reprezinta apogeul evolutiei vietii (pe pamant) si scopul creatiei. 

    Mortaciuni umane, care au investit si investesc in acest macel, au ajuns la intelegerea scopului si menirii vieti pe pamant si acum incearca sa isi rezerve un loc , precum Isus Hristos, Dumnezeu, in vesnicie. Insa mortaciunile nu inteleg ca Isus Hristos a fost cel mai bun, drept, omenos si ales a fost fiinta nascuta aici, pe pamant, care a avut viata traita si inchinata doar Lui Dumnezeu. Cum oare gandesc mortaciunile sa poata accede in imparatia lui Dumnezeu daca ucid, modifica genetic, schingiuiesc si actioneaza impotriva evolutiei naturale a umanitatii.

    Blestematii. Si Zelinski este unealta lor. 

    1. Puberii care luptă de partea Rusiei cum mai acced împărăția lui Dumnezeu?

      Lasa-l ca are cu multi demoni interiori de luptat. Poate-l scapa rusii de chin si-l incorporeaza ca el saracul sigur ar vrea.

    Ukraina tremura de frica rusilor care vor navalii peste ei vrei 3 milioane nervosi si dornici sa razbune atrocitatile comise de ukrainenii nazisti in teritoriile din Dombass ul pro rus dinti 2014 pana in prezent.. V a fii macel mare iar ukraineni vor dezerta in masa si vor fugii din tara...

    1. N-au fugit ucrainienii când năvăleau mongolii cu armament modern, așa vă trimiteau scriptul de la propagandă. Acum știu toți ce-i cu Rusia lui Putin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb