Udrea îndeamnă clasa politică la revoltă împotriva "sistemului"

O.D.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 31 martie 2017

Udrea îndeamnă clasa politică la revoltă împotriva "sistemului"

Elena Udrea a devenit foarte vocală după condamnarea primită la începutul acestei săptămâni. Fostul ministru face declaraţii pe la toate televiziunile, în centru acestora aflându-se "sistemul", care face şi desface. Acuzele curg, dar nu se rosteşte niciun cuvânt despre cine, cum, când a creat acest "sistem", care terorizează clasa politică.

Prezentă în direct la postul B1 TV, Udrea a acuzat clasa politică de faptul că se face "preş ca să se salveze" deşi are milioane de voturi în spate şi pe ministrul justiţiei că nu i-a demis pe Augustin Lazăr şi Codruţa Kovesi: "N-am avut aşteptări foarte mari ca cineva care s-a confruntat dur cu sistemul şi vede efectele pe care puterea sistemului le are asupra tuturor celor care sunt în poziţii importante să facă aşa un act de un curaj sinucigaş şi să facă o propunere de demitere, că nu avea sprijin politic. Nici Dragnea nu-l susţinea.Cum cu atâta pompă anunţa prezentarea acestui raport... Putea da speranţă cuiva. Cu atât formalism... ca în cazul dosarului meu. De ce trebuia să se gândească atât dacă era evident că asta era concluzia?După ce a spurcat pur şi simplu DNA şi a arătat cum a încalcat Constituţia şi ce abuzuri a făcut, concluzionează scurt "ăsta nu e momentul!". Am avut o revelaţie: E nedrept să avem aşteptări să reziste în faţa presiunii sistemului nişte judecători când o clasă politică cu milioane de voturi în spate, bărbaţi politici, acceptă orice compromis şi se face preş să se salveze.Domnul Toader şi dacă ar fi vrut nu avea suportul politic necesar".

Udrea i-a lansat un avertisment lui Liviu Dragnea, care conform ei se lasă prea uşor păcălit de "sistem" : "Dragnea s-a mai păcălit şi altă dată. A mai avut un moment în care a trecut de partea sistemului şi spunea ce bine e cu SRI şi cu instituţiile de forţă şi a luat un an, ce-i drept cu suspendare, deşi i s-a promis că nu ia nimic. A câştigat apoi alegerile într-o campanie în care nu s-a văzut deloc. Am fost eu mai activă, deşi eram doar un candidat independent. Ce i s-a întâmplat lui Dragnea ieri e semnalul că i s-a promis iar că va fi scăpat. Dosarul a plecat la CCR, deşi jurişti remarcabili spun că procedura nu mai e legală. E o tergiversare, o promisiune că dacă susţine statul de drept şi stă în banca lui, se prelungeste dosarul până la calendele greceşti."

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute", decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă. Magistraţii au condamnat-o pentru trei infracţiuni de luare de mită la cinci, patru şi respectiv şase ani de închisoare, iar pentru abuz în serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de şase ani de închisoare, pedepsele fiind contopite, în final instanţa dispunând şase ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea. Aceasta a fost achitată pentru infracţiunea de tentativă de folosire de declaraţii false sau incomplete. Avocaţii Elenei Udrea au făcut recurs.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Tradusa in cea mai curata romaneasca, fraza "Udrea indeamna clasa politica la revolta impotriva sistemului" se traduce prin "Nutzy indeamna clasa politica sa o scoata pe ea de la bulau". N'est pas? Ba's pas! Lasa, Nutzy, mergi sa-ti scrii teza de doctorita.

    1. Poate ne scrie ceva din puct de vedere teologic!

      Dar, dosarul "Gala Bute" este, totusi, subtire. Pute de dusmania si reaua vointa a lui Kövesi. Udrea o fi furat destul ca ministru,dar nu la Gala Bute. 

      A primit o intrare gratis in loja cu masculul ei de atunci.

      Absolut corecta aprecierea si de aceea sunt de acord cu aceasta!

    Doamna Udrea fac eu puscaria asta modica in loc de dumneavoastra daca imi dati 1% din suma cu care ramaneti dupa concediul la "Gherla".

    Nu v-ati tinut un AS in maneca ca un biletel? 

    Pe vremea lui Nutzi simteai in ceafa aerul reece al securitatii . orice opinie critica la adresa ei era automat , prin imediata apelare cu un ton de te treceau fiorii, pedepsita. M-am speriat si eu rau, rau, ca mi-a piert dorinta de a mai scrie ceva, pt muult timp. De ceva vreme ma mai incumet sa scriu, dar teama nu mi-a trecut. Biata Ieana , a crezut ca e vesnica, asa cum au crezut multi din vremea lor. O compatimesc . Nu a inteles nimic din darul pe care l-a primit. Cand era sus, era ca Zmeul, care a inteles si el, un biet calator prin viata, ca timpul scoate la suprafata ce e rau. Intr-o zi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb