Ultimatum dat de Primarul Cristian Popescu Piedone, Poliţiei Comunitare

C.P.
Miscellanea / 15 septembrie 2010

În cadrul unui control efectuat astăzi în Parcul Lumea Copiilor, Primarul Cristian Popescu Piedone a solicitat conducerii Poliţiei Comunitare Sector 4 desfacerea contractului de muncă pentru 6 agenţi, arată un comunicat remis redaceţiei.

Aceştia executau serviciul de noapte, având ca principal obiectiv paza perimetrului situat între pârtia de schi şi zona de barbeque din Parcul Lumea Copiilor.

Cu toate că la doar câţiva metri de foişorul vandalizat se află un post fix de pază al Poliţiei Comunitare, persoanele certate cu normele de civism au distrus "în linişte" mobilierul urban, astfel încât, la prima oră, agenţii aflaţi în tura de zi au alertat de urgenţă Dispeceratul, crezând că Primăria a decis schimbarea locaţiei respectivului chioşc.

"Noaptea trecută, unul dintre foişoarele din lemn amplasate în parc a fost vandalizat chiar sub ochii poliţiştilor comunitari, plătiţi să patruleze, ci nu să doarmă în post în timp ce hoţii îşi văd liniştiţi de treabă. Este ultimul avertisment, un ultimatum pe care îl dau Poliţiei Comunitare, care pare să fi uitat că am dispus ca fiecare amenajare realizată să fie supravegheată cu simţ de răspundere. Am spus clar că vor plăti cu postul pentru fiecare floare, gard sau spaţiu verde distrus şi mă ţin de cuvânt. În situaţia în care nici de acum înainte nu vor înţelege că munca lor nu presupune promenadă în uniformă pe aleile parcului, ci asigurarea ordinii şi liniştii publice, voi trece la adoptarea de măsuri drastice. Astfel, voi fi nevoit să solicit Consiliului Local desfiinţarea unei structuri indolente şi ineficiente şi să propun încheierea unui contract cu Jandarmeria Română sau cu o firmă de pază", a declarat Cristian Popescu Piedone, Primarul Sectorului 4.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb