Un administrator al "Biofarm" a cumpărat 50,2% din cţiunile "Vidraru" Curtea de Argeş

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 martie 2010

SIF Oltenia (SIF5) a vândut participaţia de 50,27% pe care o deţinea la firma imobilară "Vidraru" Curtea de Argeş (VIRU) unui administrator al Biofarm, Tudor Dumitru, pentru 7,2 milioane lei (1,7 milioane euro), după ce miercuri a preluat de la acesta 2,74% din acţiunile producătorului de medicamente.

"Aveam o deţinere acolo (la Vidraru - n.r) şi eram interesat să o majorez. A existat o negociere între SIF Oltenia şi mine, prin care ei au cumpărat acţiunile la Biofarm, pentru că aveau un pachet important, iar eu am preluat de la ei acţiunile la Vidraru", a declarat Dumitru, citat de Mediafax.

El este şi membru în Consiliul de Administraţie al Biofarm.

Pachetul de 144.000 de acţiuni a fost vândut prin două tranzacţii, la un preţ de 50 lei/titlu, de 2,5 ori mai mare faţă de cotaţia celui mai recent transfer, realizat la 3 februarie.

Anterior tranzacţiilor de joi, Dumitru deţinea 15,06% din acţiunile firmei imobiliare Vidraru Curtea de Argeş, iar după aceste operaţiuni participaţia sa a urcat la 65,33%.

În şedinţa bursieră de miercuri, Dumitru a vândut către SIF Oltenia 2,74% din acţiunile Biofarm, pentru 6,8 milioane lei (1,6 milioane euro). Astfel, participaţia sa a scăzut la aproape 2,25%, în timp ce deţinerea SIF Oltenia s-a majorat la 20,17%.

"Vidraru" Curtea de Argeş are un capital social de 716.000 de lei, divizat în 286.400 de acţiuni, cu o valoare nominală de 2,5 lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DINEL VINDE PARTICIPATIILE SIF5 PARCA AR FI PROPRIETATE PERSONALA. ARE UN SCOP SERIOS. TREBUIE SA FACA ROST DE BANI SA ISI PLATEASCA CONSIGLIERUL. FOST COMANDANT DIICOT DOLJ SI NASUL DE CUNUNIE AL LUI DINEL, GHEORHE BICA APARE PE LISTA DE ALEGERI PENTRU CA!!!I DEOCAMDATA ESTE PE STATELE SIF CONSILIER AL PRESEDINTELUI SIF. ESTE FOARTE CURIOS CE VA FACE BICA IN CA AL SIF, ALTCEVA DECAT SA TOACE BANII DIN PARTICIPATII SAU SA SE OCUPE DE SANTAJE SI SA II SPELE DOSARELE PENALE ALE LUI DINEL. DECI RETEAUA FALIMENTULUI BIR SI RESTITUIRI ILEGALE DE IMOBILE NATIONALIZATE DIN DOLJ SE ADUNA SUB CUPOLA SIFULUI. DUPA ELIBERARE, PROBABIL IL VOM VEDEA SI PE SOLOMON CONSILIER II. CERT E CA S-A SPART TEAVA VANZARILOR DE PARTICIPATII SI A INCEPUT CU VIRU. ASTA NU SUNA DELOC BINE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb