Un administrator provizoriu al SIF Oltenia şi un fost şef al IJP Dolj vor un loc în CA

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 1 aprilie 2010

Un administrator provizoriu al SIF Oltenia (SIF5), Margareta Racoviţă, şi decanul Universităţii Spiru Haret din Craiova, Gheorghe Bică, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, şi-au depus candidaturile pentru un loc de membru în Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii, anunţă Mediafax.

Racoviţă este administrator provizoriu din 2008, pe un post rămas vacant întrucât în ultimii doi ani niciunul dintre candidaţi nu a primit peste 50% din voturile acţionarilor. Ea şi-a depus candidatura şi anul trecut, dar nu a primit suficient de multe voturi pentru a deveni membru CA.

Bică este decanul Universităţii Spiru Haret din Craiova, prorector al aces-tei instituţii de învăţământ şi totodată avocat. În perioada 2008-2009, el a condus Inspectoratul de Poliţie al judeţului Dolj.

Persoanele interesate pentru locul vacant în CA al SIF Oltenia au avut dreptul să depună candidaturile până la 24 martie.

Acţionarii SIF Oltenia vor alege noul membru în CA în AGA programată pentru 29 aprilie.

Societatea de investiţii financiare are un capital social de 58 milioane lei, divizat în 580,1 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Iata ce scriu oltenii pe ziarul local gazeta de sud..te crucesti!! "Acest Bica,o greseala a naturii,a prosperat in 10 ani cit altii in cinci generatii.A ocupat functii de sef nu pentru ca este destept ci pentru ca a fost in regimul trecut finul lui Emil Barbulescu-nepot de sora al lui Ceausescu-apoi a intrat pe felie cu interlopii.Bica la nivelul anului 1982 a fost singurul Slt.al armatei romane,gradele ofiterilor incepind cu Lt.A absolvit Stiinte Economice si sub indrumarea Prof.Rosu Hamzescu a ajund Dr.La fel si bunul sau prieten Dinel Staicu este Dr.in economie in conditiile in care a sustinut examen de admitere in regimul trecut de 7 ori dar nu l-a promovat.Cei doi impreuna cu latifundiarul Gheorghita,primar de Podari formeaza o gasca ce pot concura la faradelegi cu cel mai al dracu clan din Sicilia.Poate DNA Pitesti,sau altul de aiurea isi va intoarce fata si catre ei.Societatea Romaneasca este cocosata de CAPUSE,FA DOAMNE DREPTATE SI TRIMITE-I CU SOLOMON IN CELULA CA MAI ARE * LOCURI."

    1. Si inca o opinie: " De ani de zile se stie ca Dinel devalizeaza SIF-ul si Bica ii asigura protectie prin trafic de influenta si procurorii nu fac nimic. Culmea culmilor un infractor trimis in judecata de DNA in doua dosare e presedinte si fostul sef al IPJ locotenetul lui. Pentru astia doi ar trebui infiintata o sectie speciala a DNA ca ar avea prea mult de lucru."

      Si inca una: "DNA Pitesti!!!!!Veniti voi in Craiova ca astia de aicea alearga dupa cai verzi pe pereti!!!Cat de evident poate fi ca Staicu si-a facut de cap cat Bica a fost sef la Calafat, BCCO si IPJ Dolj!!!!Sa vina banii pt BICA!!!!!!"

      Si un bonus tot asa:" Atentie investitori. Daca in SIF va intra si BICA SIF ul si toata piata vor fi praf si pulbere. Absolut toate societatile sifului sunt conduse de oamenii lor: Mugurel staicu la Corealis, Nutu elena cumnatasa la Gemina Valcea, Cristea George la Flaros Bucuresti, Giuca la Comcereal Olt, iar Bica este in prezent consilier al lui staicu si administrator la Turism Pucioasa. nevasta lu bica administrator la mercur si la Magal. Deja reteaua e facuta iar DNA ul doarme somnul nesimtirii si al rusinii. Absolut toate societatile sifului sunt aduse una cate una in faliment si apoi sa le cumpere ei moca. Ca nu ii mai satura pamantul pe nemernicii astia."

      Aloo, tine minte CNVM Bica e nasul de cununie al lui Staicu iar staicu e nasul de cununie al lui dom director Cojocaru de la supraveherea matale. Oare e corect ca piata sa nu stie nimic din ce se intampla acolo?

    Domnilor actionari, cu regret va spun ca D.N.A. Pitesti nu este solutia potrivita pentru Dinel Staicu-pentru ca Procurorul sef CALIN NISTOR( pe vremeacand lucra la D.N.A Bucuresti) l-a certat pe Dinel Staicu in dosarele B.I.R- si se pare ca are imunitate si la acesta.Dar poate ca a-ti uitat lucrurile mult mai importante, faptul ca Dinel Staicu detine personal ( si prin firme interpuse) 25% din capitalul social al SIF Oltenia si nu 7% precum Catalin Chelu.Am mai informat si faptul ca Teodor Buzatu este mana dreapta a lui Dine Staicu-de aceea, fratele lui Buzatu este Director la Alimentara Slatina, iar copii lui Buzatu ,directori la la SC Universul si SC Vidrarul( toate trei societati, la SIF-ul lui Dinel).

    Nu este adevarat ca Staicu a dat examen de sapte ori pentru doctorat, ci sapte mese( ca doctorand)-examen nu a dat niciodata si l-a luat de sapte ori, precum Elena Ceausescu.

    SRI Craiova il urmareste pe Dinel Staicu cu un ofiter sub acoperire-poet de profesie, caruia Dinel Staicu ii mai sponsorizeaza cate o carte ( adica, alifie comunista pe carte capitalista)!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb