Un consilier juridic din Ministerul Economiei, preşedinte CA al Conpet

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 iulie 2013

Cristiana Chiriac, şef serviciu Direcţia generală juridică din cadrul Ministerul Economiei şi membru în Consiliul de Administraţie al Conpet (COTE), a fost numită vineri preşedinte provizoriu CA al companiei de stat, urmând să primească un mandat definitiv într-o AGA programată pentru 13 august.

Funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie era vacantă din 17 iunie, când Georgel Călin a demisionat de la conducerea CA al operatorului sistemului naţional de transport al produselor petroliere.

Chiriac, 60 de ani, lucrează din 1995 în Direcţia generală juridică din cadrul Ministerului Economiei, conform CV-ului publicat pe site-ul Conpet, potrivit Mediafax.

În locul rămas vacant după demisia lui Georgel Călin, a fost numită membru în CA Georgeta Gealap, consilier în Departamentul Energie din Ministerul Economiei.

Gealap urmează să fie validată ca membru CA în AGA programată pentru 13 august, potrivit unui convocator AGA trans­mis, vineri, de Conpet pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti.

Mandatele Cristianei Chiriac şi Georgetei Gealap se vor încheia la numirea unor administratori profesionişti, în baza unei ordonanţe de urgenţă din 2011 privind guvernanţa corporativă a companiilor publice.

Statul controlează 58,72% din acţiunile Conpet, prin intermediul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie. Fondul Proprietatea are 29,7% din titluri, iar restul acţiunilor sunt la alţi investitori.

Acţiunile Conpet au încheiat şedinţa bursieră de vineri în stagnare, la preţul de 33,8 lei. La această cotaţie, compania are o capitalizare bursieră de 292,6 milioane lei (aproape 66 milioane euro).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb