Ungaria a primit primele două tancuri germane Leopard 2A4

G.U.
Miscellanea / 4 iulie 2020

Ungaria a primit primele două tancuri germane Leopard 2A4

Compania germană de apărare Krauss-Maffei Wegmann (KMW) a livrat primele două tancuri Leopard 2A4 către Forţele Armate Ungare, conform Dcnews.ro.

În cursul zilei de astăzi, o delegaţie a ministerului ungar al Apărării, formată din generalul de brigadă Gabor Lõrincz şi mai mulţi soldaţi ai Batalionului 11, au efectuat o vizită oficială în Germania la compania de apărare Krauss-Maffei Wegmann (KMW), precizează publicaţia maghiară Baon.hu.

Cu ocazia acestei vizite, generalului ungar i-au fost prezentate primele 2 tancuri Leopard 2A4, dintr-un total de 12 pe care Ungaria le-a achiziţionat din Germania.

Compania germană KMW a oferit delegaţiei ungare posibilitatea de a vedea care sunt diferenţele dintre un tanc Leopard 2A4 şi un Leopard 2 A7.

La începutul lunii martie precizam că Krauss-Maffei Wegmann (KMW) a început asamblarea tancurilor Leopard 2A4 pentru Forţele Armate Ungare. Ungaria a semnat un contractul privind achiziţia unor tancuri germane Leopard 2A4, în decembrie 2018, ca parte a programului de dezvoltare şi înzestrare militară Zrínyi 2026.

Conform contractului, compania germană KMW urmează să producă 44 de noi tancuri Leopard 2 ale standardului A7 + ( se preconizează că livrarea acestora vă fi finalizată până în 2023 ) şi să furnizeze 12 tancuri Leopard 2A4 suplimentare din stocurile existente ale companiei către Forţelor Armate Ungare, care vor fi folosite de militari ungari pentru a se instrui.

Livrarea celor 12 tancuri Leopard 2A4 ar urma să fie finalizată până la sfârşitul acestui an

Conform planurilor, cele 12 tancuri Leopard 2A4 modernizate vor fi utilizate mai întâi în procesul de recalificare a soldaţilor ungari pentru că aceştia să se acomodeze mai uşor cu specificaţiile tehnice ale tancurile de luptă germane Leopard 2 A7, deoarece întreţinerea şi utilizarea acestora diferă foarte mult de tancurile T-72 sovietice pe care armata ungară le foloseşte din 1978.

Forţele Armate Ungare trec de la fostul model de tanc sovietic, T-72, la cea mai modernă versiune a tancului de luptă german, Leopard 2 A7.

Pană în prezent, Armata Ungariei are în dotare tancuri de luptă de tip T-72 şi obuziere moştenite de pe vremea Uniunii Sovietice.

În viitor, ca parte a programului de înzestrare Zrínyi 2026, tancurile de luptă germane Leopard 2 A7, cât şi obuzierele autopropulsate PzH 2000, se vor afla în dotarea Forţelor Armate Ungare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dl. Colacul : îs tari, trec CARPAȚII...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb