Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a câştigat faza locală a competiţiei "CFA Institute Research Challenge"

F.A.
Comunicate de presă / 18 martie 2013

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (UAIC) a câştigat faza locală a primei ediţii a "CFA Institute Research Challenge", o competiţie a celor mai prestigioase şcoli de business internaţionale, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Faza finală a competiţiei locale a avut loc în data de 9 martie la Bucureşti şi a reunit reprezentanţii celor mai importante şcoli de economie din România: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

Echipa Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a obţinut cel mai mare punctaj atât pentru conţinutul raportului propriu de cercetare şi analiză investiţională, cât şi pentru prezentarea publică a acestuia şi va reprezenta România în competiţia CFA Institute Research Challenge pentru regiunea EMEA care va avea loc în luna aprilie 2013, la Londra.

Competiţia a constat în realizarea unei analize financiare a companiei New Europe Property Investments (NEPI) listata la Bursa de Valori Bucureşti, iar echipele de studenţi de la cele cinci Universităţi au fost notate în două etape.

Mugur Popescu CFA - Vicepreşedinte al CFA Romania, în calitate de Project Manager a declarat: "Este primul an în care organizăm această competiţie în România şi calitatea analizelor de investiţii elaborate de studenţi a fost remarcabilă, iar susţinerea publică a raportului de către echipa de studenţi din Iaşi s-a situat chiar la standarde internaţionale. Suntem încrezatori ca echipa UAIC din Iaşi va reprezenta cu succes România la competiţia din regiunea EMEA".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb