UNPR ŞI-A ALES CONDUCEREA  Marian Sârbu, liderul partidului: Ieşirea din demagogie - unul din obiectivele fundamentale ale UNPR

(F.A.)
Ziarul BURSA #Politică / 3 mai 2010

Marian Sârbu: "Până la sfârşitul anului va fi pus în dezbatere publică programul de guvernare cu care partidul se va prezenta la alegerile din 2012".

Marian Sârbu: "Până la sfârşitul anului va fi pus în dezbatere publică programul de guvernare cu care partidul se va prezenta la alegerile din 2012".

Marian Sârbu, fost ministru al Muncii, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR). Potrivit domniei sale, unul dintre obiectivele fundamentale ale UNPR este ieşirea din demogogie.

"Credem că apariţia unui partid de centru stânga bazat pe corectitudine şi o relaţie corectă cu sindicatele trebuie să pornească de la ideea că drepturile sociale se pot acorda în condiţii de dezvoltare economică. Aceasta este succesiunea naturală în care economicul poate să influenţeze socialul şi ulterior politicul", a spus Sârbu, sâmbătă, citat de Agerpres.

Gabriel Oprea, liderul grupului parlamentarilor independenţi şi ministru al Apărării, a fost ales preşedinte executiv al UNPR, iar Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, este preşedinte de onoare al partidului.

Marian Sârbu i-a criticat pe liderii partidelor de dreapta şi pe cei liberali că au încercat să separe stânga politică de sindicate şi a subliniat că membrii fondatori ai UNPR consideră relaţia cu acestea determinantă pentru succesul viitor.

În opinia sa, apariţia noii formaţiuni pe scena politică românească, "deşi a creat multă nervozitate în anumite cercuri", va fi binevenită pentru categoriile de stânga insuficient reprezentate.

El a anunţat că până la sfârşitul anului va fi pus în dezbatere publică programul de guvernare cu care partidul se va prezenta la alegerile din 2012 şi a spus că apariţia UNPR nu este una strict ideologică, ci una care va veni cu soluţii pentru rezolvarea problemelor românilor.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a criticat, vineri, la Lupeni, lansarea UNPR organizată de 1 Mai la Bucureşti". Se duc prin mijlocul Bucureştiului, doar ei între ei îşi împart arginţii pe care i-au primit pentru trădare şi vin şi spun că dumneavoastră cereţi de pomană de la ei".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Partidul dlui Oprea ,nasit de actualul presedinte,are aceleasi sanse electorale ca partidul defunct al dlui Talpes. Adica sub 1,5 procente! Fara un program politic real bazat pe precizarea resurselor ,imbibat de o demagogie gaunoasa gen CNSLR -Petcu de stanga ce semnalizeaza dreapta partidul condus de dl Sarbu Marian este o jalnica pastisa a ceea ce se numeste partid de stanga! Pomposul imn Noi suntem Romani al UNPR cantat de Furdui Iancu trebuie modificat pentru a corespunde realitatii! Astfel ,in loc de -Noi suntem Romani, Noi suntem urmasi de -ai lui Traian trebuie cantat - Noi suntem Romani , Noi suntem BAIETI de ai lui Traian! pentru a corespunde realitatii! Pe bune!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb