UPDATE Prim-vicepreşedintele CNSRL Frăţia, acuzat de spălare de bani în dosarul "Realitatea"

F.A.
Anticorupţie / 25 octombrie 2013

Update 14:44 Liviu Luca, audiat de DIICOT în cazul delapidării patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor Petrom

Liderul de sindicat Liviu Luca s-a prezentat astăzi şi la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul în care a fost pus sub acuzare alături de Sorin Ovidiu Vântu pentru delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

În august 2012, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, liderul de sindicat Liviu Luca şi membri ai conducerii PSV Company SA (fosta Petrom Service SA) au fost puşi sub învinuire de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de iniţiere, constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

----

Prim-vicepreşedintele CNSRL Frăţia, Liviu Luca, este urmărit penal în dosarul de spălare de bani "Realitatea Media".

El a fost adus, în această dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în baza unui mandatului de aducere, pentru a-i fi prezentate acuzaţiile de spălare de bani şi înşelăciune în dosarul Realitatea TV. Luca e acuzat de procurori că ar fi săvârşit aceste infracţiuni în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Realitatea TV.

Liviu Luca a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost adus de poliţişti la DNA, în baza unui mandat de aducere. El a precizat că a fost citat o singură dată să se prezinte la DNA, însă le-a comunicat procurorilor că nu poate veni întrucât atunci era plecat la Bruxelles.

În acest dosar, procurorii anticorupţie au început urmărirea penală şi faţă de Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, şi alte opt persoane, acuzate de comiterea de infracţiuni ce au avut ca scop influenţarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA şi preluarea controlului asupra acesteia: Ionescu Daniela Madi, Hofman Monica, Radu Adrian, Vîlsan Adrian Marian, Bătrânache Tamara, Nadolu Ioana, Neagoe Geraldina, Stăncescu Carmen. De asemenea, Sorin Ionuţ Barbu - partener de afaceri şi asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amariţei - avocat în cadrul Realitatea Media şi Maricel Păcuraru - om de afaceri, sunt urmăriţi penal de procurorii DNA pentru "acţiuni infracţionale" în cadrul procedurii de insolvenţă a SC Realitatea Media.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb