Utilizatorii eToro din Marea Britanie şi UE pot face de acum tranzacţii în euro şi lire sterline

A.D.
Comunicate de presă / 14 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Platforma de tranzacţionare şi investiţii eToro anunţă că şi-a îmbunătăţit oferta locală pentru utilizatorii din Marea Britanie şi Europa, permiţându-le să tranzacţioneze în lire sterline sau euro, nu doar dolari americani.

Potrivit unui comunicat la redacţie, utlizatorii eToro pot acum să finanţeze tranzacţiile direct din soldurile din contul lor în lire sterline sau euro, în loc să fie nevoiţi să le convertească implicit în dolari, economisind astfel bani din taxele de conversie atunci când investesc în acţiuni listate în Marea Britanie sau UE.

Noua caracteristică permite, de asemenea, utilizatorilor să adopte o strategie mai sofisticată în ceea ce priveşte moneda, permiţându-le să- şi gestioneze mai bine expunerea la valută.

Conturile în lire sterline (GBP) şi în euro (EUR) ale eToro, care au depăşit recent un milion de utilizatori, sunt disponibile pentru utilizatorii eligibili din Regatul Unit şi Europa, permiţându-le să depună, să deţină, să retragă şi să finanţeze tranzacţii în lire sterline sau euro, alături de dolari.

De-a lungul anilor, eToro a creat o ofertă globală de produse care este accesibilă utilizatorilor din 75 de ţări şi în 20 de limbi. Utilizatorii din întreaga lume pot tranzacţiona şi investi în companii listate la 20 dintre cele mai importante burse de valori din lume şi pot rămâne informaţi datorită reţelei noastre extinse de analişti locali din întreaga lume. Introducerea posibilităţii de a finanţa tranzacţiile în euro şi lire sterline face parte dintr-o mişcare mai amplă de a completa această ofertă globală cu o experienţă de investiţii mai localizată pentru utilizatorii de pe pieţele-cheie ale eToro.

"Pe măsură ce continuăm să ne consolidăm prezenţa în Europa şi Marea Britanie, dorim să oferim utilizatorilor noştri ceea ce este mai bun din ambele lumi - acces la oferta noastră globală de produse, alături de o experienţă localizată de investiţii şi gestionare a banilor. Introducerea posibilităţii de a investi

direct în lire sterline şi euro reprezintă un plus semnificativ în oferta noastră de produse. Nu este vorba doar despre adăugarea unei alte funcţii, ci despre îmbunătăţirea fundamentală a modului în care utilizatorii noştri îşi adaptează strategia de investiţii prin îmbunătăţirea experienţei de tranzacţionare la nivel naţional şi internaţional", explică Doron Rosenblum, vicepreşedinte executiv, Business Solutions la eToro

La începutul acestei luni, eToro şi-a unit forţele cu Deutsche Boerse pentru a adăuga pe platformă încă 290 de acţiuni listate în Germania. Aceasta urmează unei colaborări cu London Stock Exchange, anunţată în iulie, prin care eToro va adăuga încă 1.000 de acţiuni britanice pe platformă. eToro a încheiat recent un parteneriat şi cu Dubai Financial Market pentru a oferi utilizatorilor acces la zece dintre cele mai importante

companii listate la bursa lor. Totodată, compania şi-a sporit oferta de acţiuni daneze şi oferă acum utilizatorilor săi peste 70% din toate companiile cotate în Danemarca, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2933
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9421
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.9505

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb