VASILE BLAGA: "PSD este slăbit, dar nu este învins"

A.A.
Politică / 30 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Vasile Blaga, unul dintre candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat, la Timisoara că PSD este un partid slăbit, dar nu învins, care poate fi bătut doar prin muncă, relatează News.ro.

"PSD este într-o situaţie atât de proastă cum nu a fost niciodată în 30 de ani. Este slăbit, dar nu este învins. PSD nu poate fi bătut decât prin foarte multă muncă. E nevoie de foarte multă muncă, dusă pe toate planurile, pe toate nivelurile, dar vă garantez că nimic nu poate înlocui contactul direct cu cetăţeanul. Atunci esti militant PNL. Şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales vă spun un lucru: va trebui să funcţioneze la turaţie maximă", a declarat Blaga, potrivit News.ro.

Vasile Blaga a transmis şi un mesaj unor primari din PNL Timiş care nu au fost prezenţi la manifestrarea care a avut loc la Sala Olimpia din Timişoara, ei fiind nemulţumiţi de actuala conducere a filialei. Astfel, Blaga le-a spus să lase de la ei şi să tragă pentru partid.

Blaga a mai afirmat: "Am auzit că aici în vest o să batem PSD-ul. Păi fraţilor, dacă nu câştigăm aici, unde vom câştiga? Suntem în competiţie electorală cu toate partidele care au depus liste electorale".

În finalul discursului el a îndemnat liberalii să participe şi la referendumul din 26 mai, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, mai scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. un telejurnal, atat mai are psd, golanelile din ultima vreme i au pus capac....

    1. Mai sugi? Turcan o suge non-stop ,aceasta Kill PEnins al politicii românești.

      Acesta este limbajul trolilor PSD. Injuraturi, golaneala, niciun argument, limbaj de satul Buzescu de langa Alexandria. Cei care folosesc acest limbaj au ajuns in Bucuresti prin Calea Rahovei si multi stau in cartierul Rahova.

    mai furi, infractor ipocrit si nemernic ce esti tu? Tu parca erai cel care a condus campania de jafuri monstruase a PDL. Te-ai mai schimbat sau ai ramas aceslasi ticalos? Daca te-ai schimbat, ar fi bine sa-ti taca fleanca si sa muncesti.

    Pacat, ca sunt oameni de valoare in psd dat sunt trasi in jos de un om josnic....

    1. SRI a umplut PSD de infiltrați. Cum să nu mai fie oameni de valoare în PSD? Sunt și așteaptă ordinul potrivit.

    Sa o cutie pe mata și pe Băsescu să îi sugi peninsula Imputitu-l dracului.Esti un jeg in jegul neamului,sa f--t in fata ta de LIBIDINOS!

    1. Acesta este limbajul trolilor PSD. Injuraturi, golaneala, niciun argument, limbaj de satul Buzescu de langa Alexandria. Cei care folosesc acest limbaj au ajuns in Bucuresti prin Calea Rahovei si multi stau in cartierul Rahova.

    Du-te in pi---da matii de jegoșu dracului .Tu ai fata de liberal ,mai ai pe mata sa o futi și sa furi chiar ultima speranță.Daca te vad sunt in stare de orice ,imputit in imputiii neamului.

    1. Acesta este limbajul trolilor PSD. Injuraturi, golaneala, niciun argument, limbaj de satul Buzescu de langa Alexandria. Cei care folosesc acest limbaj au ajuns in Bucuresti prin Calea Rahovei si multi stau in cartierul Rahova.

    Cu Blaga candidat o sa votez si eu PNL peste 10 ani

    PSD este slăbit, fălcile lui Blaga rezistă!

    VOTUL NUUUUUUU !!!! DE CEEEEE !!!! LA PREGĂTIRE SE MIMEAZĂ O MUNCĂ INIMAGINABILĂ: DE LA LIPIT AFIȘE LA NUMĂRARE = O ; IESE CINE TREBUIE !!! Electronic = ADEVĂRUL ; de el se fuge ca de DRACUL ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb