VEZI INTERVIU INCENDIAR,: Ioan Rus la Transilvania Live Ioan Rus: Antonescu e o deziluzie; Stroe e un şmecheraş de mâna a doua

F. A.
Politică / 29 august 2012

Ioan Rus: Antonescu e o deziluzie; Stroe e un şmecheraş de mâna a doua

VEZI mai jos înregistrarea interviului în întregime

Antonescu, o deziluzie

Stroe mi s-a părut un smecheraş de mâna a doua

Logica politicienilor, păguboasă

Cred în generaţia lui Ponta

Toate ţările îşi adună cetăţenii la vot

Prezent aseară într-o emisiune televizată la Transilvania Live, fostul Ministru de interne Ioan Rus a făcut o serie de dezvăluiri şi declaraţii şocante.

Rus a povestit despre cum a plecat din minister, despre dicuţia avută cu Ponta înainte de a demisiona şi despre unele personaje din lumea politică actuală. \"Şi-atunci eu am avut o discuţie cu premierul, care mi-a explicat. Uite, conducerea partidelor noastre, USL, PNL, cine-s acolo, PSD şi PC, sunt foarte nemulţumiţi că nu... Domnule, înţelegi ce zic, că nu se poate?\", a declarat Rus despre discuţia pe care a avut-o cu premierul înainte de a-şi da demisia.

Despre succesorul său, Radu Stroe, Ioan Rus a declarat că i s-a părut un şmecheraş. \"La sfârşitul zilei au numit pe Stroie în locul lui Dobre, da? Care a făcut puţin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus axact aceleaşi date. La sfârşit , pe stradă, aşa la nivel de şmecher de Bucureşti a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva, decât realitatea. Şi-atunci practic noi am plecat, domnu ăsta, ministru delegat, nu-mi pare rău de mine, doar de Dobre îmi pare rău, care este excepţional specialist în administraţie. Pe domnul Stroie acesta nu il cunosc, decât aşa cât l-am văzut, mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua\".

Nici Crin Antonescu nu a scăpat de criticile clujeanului care a spus că îl vede ca pe o deziluzie pe candidatul USL la preşedinţia României. \"Despre Crin Antonescu aveam o părere bună până la referendum. M-a dezamăgit, însă, prin felul în care a ales şi a înţeles să se comporte ca preşedinte intermar. În loc să-mi dea un telefon să mă întrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, să mă întrebe cum e cu astea.. În loc să mă întrebe, a ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie\"

revenit în fruntea Ministeului Adminsitraţiei şi Internelor pentru a doua oară, Ioan Rus a dezvăluit şi motivul pentru care s-a întors după ce s-a retras o perioadă din viaţa politică. \"Bătrânii au rolul lor. Niciun automobil nu are doar pedale de acceleraţie, toate au şi frână. Deci ici şi colo câte un bătrân care frânează e în regulă. Dar noi, generaţia celor mai în vârstă, să spunem, dacă nu sprijinim această generaţie tânără de 40, 35 de ani, nouă nu-i cine să ne dea pensia peste 50 de ani, care va fi o foarte mare problemă. Asta e motivul pentru care m-am dus să particip la acest guvern\".

înregistrare preluată cu acordul TRANSILVANIA MEDIA GROUP PRODUCTIONS

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. ce avem aici?....un loser si un blatist forever!!.....si evident, frustrat pe "smecherii" de la bucuresti!!.....au avut si ardelenii sansa sa arate ceea ce pot!!....prin boc.....carpa lui base....ala de la munca.....care ii dadea lui nevasta-sa contracte pe bani europeni....ialomitianu....... cel mai tare ministru de finante....i(n)gas.....brancon ierul nr.1......si tot asa.....

    1. Ai uitat de Blejnar, care si ala se da mare ardelean, dar el e doar o japita. Problema cu ardelenii si cu banatenii este tupeul lor gretos. Daca s-au nascut pe acolo li se pare ca sunt cireasa pe tort, nimeni nu mai e ca ei, ei sunt fruncea si alte bazaconii din astea rasuflate.

    dorin + anonim , ce comentarii jegoaso-ticaloase ati scos din voi ! Mars inapoi la cotetul lAtrinelor , acolo puteti minca tot c...atul din lume , asa cum va place voua !

    Apropos , dupa "victoria istorica" a celor 7,4 milioane va mai dau uSlinosii vreun ban de cheltuiala ? 

    1. Dragi Anti-Uleiosi,

      prietenul Dorin are parerea lui si trebuie sa o respectam. Eu ca poet de curte vreau sa spun ca omul are dreptate ca atunci cand ai pierdut nu trebuie sa dai vina pe altii. Toti suntem smecherasi , unii mai mult sau mai putin dibaci. Intrebarea este cam cine ar fi valabil pentru pozitiile aistea din ministere. In afara de propriile noastre persoane nu reusesc sa identific pe nimeni :-) 

      suge-i ciorapii lui basescu si p....a celor 7.4 milioane

      draga virgil.....multam de sprijin!!....dar pentru specimene ca postacul anterior nu exista decat solutia ignorarii totale!!....proverbul cu "nu te baga in cocina ca te mananca porcii" e de mai actualitate ca oricand!! in rest, noi sa fim sanatosi!!

      chiar daca avem opinii diferite nu inseamna ca trebuie sa fim vulgari, in sensul comentariilor. Ne pierdem energia si in loc sa dezbatem, combatem. Oricum vezi ca in structura acestor cuvinte apare si divinitatea bataia fiind stiut din stramosi ca se trage din rai, ca sa nu te las pe ziua de azi fara un spirit de gluma. Apropo spirit de gluma avem un ministru simpatic si declara odata la un post de televizie cu audienta maxima(pe national ca pe international nu ma intrece :-) si spunea tot asa ca a facut un SPIRIT DE GLUMA cu delegatia FMI dansul stand pe aceeasi parte cu doua doamne ale delegatiei si pe care le-a convins sa aprobe masurile fiscale. Si eu care credeam ca noi facem spiritisme:-) O seara buna!

      Ce inseamna postac?

    Domnulul Ioan Rus ... toată stima ce spuneți.

    O sinugură mențiune ... nu cred că vor fi, în viitorul apropiat, oameni competenți la guvernarea României ... pentru că vor fi demiși ... de onoare. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb