VIKTOR ORBAN: "Scandalul de corupţie din PE a zguduit instituţiile europene"

V.G.
Internaţional / 16 decembrie 2022

"Scandalul de corupţie din PE a zguduit instituţiile europene"

Este timpul să desenăm mlaştina de aici, de la Bruxelles, a declarat ieri prim-ministrul ungar Viktor Orban, într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare, conform MTI, trasnmite News.ro.

Premierul ungar a declarat: "Toată lumea ştia că Bruxelles-ul este plin de cazuri de corupţie, dar acum s-a ajuns deja la un nivel la care a fost nevoie şi de intervenţia poliţiei".

Scandalul de corupţie a zguduit instituţiile europene, percheziţiile domiciliare se ţin lanţ, poliţia confiscă milioane de euro şi toată lumea încearcă să afle care sunt politicienii de la Bruxelles care ar mai putea fi implicaţi, a relatat Orban.

El a adăugat: "Mulţi sunt de părere că legăturile ar putea ajunge până la nivelurile cele mai înalte".

Premierul a precizat că ieri a fost audiat preşedintele Parlamentului European.

"Am solicitat, am iniţiat o anchetă profundă şi cuprinzătoare asupra scandalului de corupţie de la Bruxelles", a afirmat Orban, conform MTI.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Se pare ca la birocratii de la UE, cu cat functia e mai inalta, cu atat coruptia lor e mai mare! Si cel mai bun exemplu in acest sens, e chiar sefa lor, mamaie Ursula, la care coruptia rezultata din vanzarea dozelor de la Pfizer e maxima!

    1. Are romanul o vorba, hotul (Orban) striga hotii.

    "Este timpul să desenăm mlaştina de aici de la Bruxelles"

    Cineva a gresit. Mlastina de la Bruxelles, exista cu siguranta si poate nu este numai o mlastina, este o hazna infecta si acest fapt a fost sesizat si infierat cu curaj si demnitate de eroul, prim-ministrul ungar, Viktor Orban, într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare, conform ... ..  

    Numai ca cineva a gresit. Mlastina pestilentiala de la " Bruxelles", nu poate fi desenata, "este timpul să desenăm mlaştina de aici, de la Bruxelles", este o afirmatie pe care in nici un caz, nimeni, nu o poate atribui acestui patriot, ungur, european si nu numai.  

    Viktor Orban, patriotul european, nu are in nici un caz pe agenda sa actiuni privind "desenarea" mizeriilor pestilentiale de la Bruxelles. Desenarea este sarcina artistilor si in nici un caz a unui politician, erou european ca Viktor Orban 

    Nuuuu, 

    Viktor Orban, liderul de fapt al Europei libere, el a vorbit si si-a exprimat mereu opinia sa in privinta eliminarii tuturor personajelor corupte si necinstite de la Bruxelles, a celor care promoveaza si impun un mod de viata, contrar legilor lui Dumnezeu. 

    Si Viktor Orban, in mod sigur a vorbit acum, de "asanarea" (nu desenarea) malastinii (pestilentiale de la Bruxelles"), ca masura concreta, absolut necesara, daca se vrea aici, in centrul lumii o Europa "Albastra" si in nici un caz nu a vorbit de desene, de desenarea mizeriilor pe care le vedem si percepem, ca despre o noua "miscare" culturala, , " neorahat european".

    Asanare, a zis el domnule, nu desenare! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb