VIORICA DĂNCILĂ: Guvernul nu a dat legi care să afecteze justiţia

D.I.
Politică / 29 mai 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că Guvernul său nu a dat legi care să afecteze justiţia, că nu a vrut să dea OUG pe justiţie pentru că nu i s-a părut corect şi a precizat că "nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea" şi că nu a avut niciodată pe birou un document în acest sens.

"Am văzut în ultima perioadă s-a tot spus "guvernul să îşi dea demisia, guvernul a dat legi contra Justiţiei". Eu vreau să reamintesc tuturor că Guvernul nu a dat legi care să afecteze justiţia, guvernul acesta a dat patru ordonanţe care nu au afectat justiţia, în timp ce pe timpul lui Cioloş s-au dat nouă ordonanţe în care s-au modificat codurile penale. Nu am vrut să dau ordonanţă de urgenţă pe justiţie pentru că nu am considerat că este corect şi nu am dat. Deci acest lucru care se încearcă să se spună, că Guvernul acesta este împotriva justiţiei, cred că cei care fac astfel de afirmaţii să le şi documenteze foarte bine, să le argumenteze pentru că e foarte uşor să arunci cu noroi, dar cred că te descalifici tu ca persoană când ceea ce spui nu este real", a afirmat Dăncilă.

Ea a precizat că "a fost o discuţie la început pe amnistie şi graţiere".

"Se crease un val, când au apărut toate acele nenorociri, să nu uităm ce s-a întâmplat la DNA Ploieşti, la DNA Oradea, deci atunci au fost foarte mulţi oameni care au fost victime ale unor decizii foarte, foarte proaste şi atunci se crease acel val. Atunci când s-a văzut ce s-a întâmplat la DNA Ploieşti, atunci când am văzut că au fost oameni condamnaţi sau oameni care au făcut închisoare şi erau nevinovaţi se crease un val în societate. Dar nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea. S-a discutat, iar eu vă spun un lucru., eu nu am avut niciodată pe masa guvernului un document referitor la amnistie şi graţiere, lucru pe care poate să-l confirme şi ministrul Justiţiei de atunci Tudorel Toader", a explicat premierul.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. nu conteaza. te detestam

    Toti suntem tampiti si am inteles gresit :) Iar v-o luati la vot :)

    DOAMNA DANCILA nu i băgați în seama pe acești ticăloși nu vedeți ca sa u vândut ca niște prostituate și sau bătut între ei partidele care duc la PIEIRE PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.) ȘI PARTIDUL GOMOREI(U. S. R. ȘI ALIANȚĂ PLUS) sa fie mai bine văzuți în fata STA PINILOR OCCIDENTALI. Unde găsesc ei asa mai buni fraieri și ascultători și TRĂDĂTORI DE TARA DE CIT ÎN ROMÂNIA. Cit de nebun sa fii și sa nu înțelegi ca REZULTATELE sa u știut dinainte. Cei care au vrut și vor sa mai facă ceva pentru tara au pierdut. EX. SPANCHIUL, DE BASESCU dacă a tăiat de la muncitori și pensionari25%din bani el este bine mersi acum euro parlamentar. Alt ex. După MASACRUL COMANDAT DE LA COLECTIV DE FETELEUL(IOHANES) împreună cu GUSATI de la S. R. I. pentru iubitul lui CIOLOȘ și vreau guvernul meu a venit alegerile din 2016.Ce a pățit aceasta CLICA SATANISTA BĂUTORI DE SINGE. ROMANII nu iau votat au luat 20% PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.). A înnebunit POPONARUL, NAZIST, HITLERIST la chemat de urgenta pe DL TĂRICEANU și a propus sa între cu el în aceasta hora murdara și plina de singe și sa rupă ALIANȚĂ P. S. D CU ALDE. Normal ca DL TĂRICEANU nu sa predat la asa ceva,dupa care FETELEUL care nu i plac femeile sa jurat ca el nu se lasă pina nu da guvernul jos. Nustiu ce mai așteaptă ca la COLECTIV ea ieșit și sa lăudat cu gura lui spurcata ca a trebuit sa moara lume și sa se calce peste cadavre ca să vina VREAU GUVERNUL MEU. Cine sunt perdanți nr 1DL TĂRICEANU pentru ca nu sa murdărit de singe. Pina și LINGĂI, SUGALAI PUPINCURIȘTI în sondajele lor false(ZIARE. COM, HOT NEWS,ADEVARUL,INSOLVENTA DE REALITATE, B1 TV) cota PARTIDUL ALDE cu 14 %. Întrebare pentru ROMANII normali la cap dacă nu ești TRĂDĂTOR DE TARA ȘI NU LE STAI ÎN GENUNCHI TE ELIMINA, MAZILESTE. Nu a putut din prima sa termine P. S. D. UL pentru ca este un partid mare și bate la ochi dar scopul lor este sa elimine P. S. D ul sa i facă cale libera POPONAR ULUI, NAZIST, HITLERIST IOHANES pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Judecători FRIPTURIȘTI și au făcut treaba PAS CU PAS. DRAGNEA care ea încurcat rău tare este la pușcărie din ordinul FETELEULUI care nu i plac femeile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb