VIORICA DĂNCILĂ: "Modul în care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil"

I.A.M.
Politică / 24 iulie 2019

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, la şedinţa de Guvern, că modul în care au fost gestionate problemele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) este "inacceptabil", iar atitudinea celor care trebuiau să explice pacienţilor şi medicilor de ce sistemul cardului de sănătate nu funcţionează este "intolerabilă". "Aştept de la noul preşedinte soluţii care să rezolve cât mai urgent problemele din sistemul informatic din sănătate şi împreună cu ministrul Sănătăţii să acţioneze pentru creşterea calităţii serviciilor medicale şi accesul mai bun al pacienţilor la medicamente", a spus Dăncilă, conform News.ro.

"Modul în care au fost gestionate problemele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate este inacceptabil. De asemenea, este intolerabilă atitudinea dispreţuitoare faţă de pacienţi şi medici a celor responsabili să explice oamenilor de ce sistemul informatic din sănătate nu funcţionează, dar şi să găsească soluţii pentru remedierea problemelor", a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de astăzi.

Dăncilă a reiterat că a decis schimbarea preşedintelui interimar al CNAS Răzvan Vulcănescu şi că l-a desemnat, la propunerea ministrului Sănătăţii, în funcţie pe Vasile Ciurchea, "un om care a mai lucrat în sistem şi care a implementat cardul naţional de sănătate".

"Aştept de la noul preşedinte soluţii care să rezolve cât mai urgent problemele din sistemul informatic din sănătate şi împreună cu ministrul Sănătăţii să acţioneze pentru creşterea calităţii serviciilor medicale şi accesul mai bun al pacienţilor la medicamente. Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate este o instituţie cheie în cadrul sistemului de sănătate din România, iar una dintre misiunile noii conduceri este să se asigure că fondurile alocate Sănătăţii sunt cheltuite eficient", a declarat Dăncilă, informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ATITUDINE DISPRETUITOARE , FATA DE PACIENTI , SI MEDICi ??? GESTIONARE '''''' INACCEPTABILA '''''' ??? COMPORTAMENT SFIDATOR ??? SA SE GASEASCA '''''' SOLUTII '''''' ??? SA SE '''''' REMEDIEZE '''''' ??? ESTI , CU CAPUL , TOVARASA VASILICA ??? PAI , NU TOT VOI , IA-TI PUS ACOLO ??? NU SANT TOT OAMENII VOSTRI , PUSI POLITIC , FARA NICI O LEGATURA CU DOMENIUL ??? ACUM , CULEGETI , CEA-TI SEMANAT !!! DE CE PUNETI COMUNISTI , SA FACA TREABA , DE CAPITALISTI ??? PINGUINI , SI ASCHIUTE , CARE STAU IN BIROURI , FARA SA STIE CE SA FACA , ASTEPTAND DOAR ORA 15 , 30 , CA SA PLECE , CAT MAI REPEDE ACASA ??? AM PUS IN FUNCTIE , 1 OM , CARE A MAI LUCRAT IN SISTEM !!! ABIA ACUMA , LA-TI PUS ??? PINA ACUMA , CEA-TI PAZIT ??? INCET-INCET , N-O SA DECLARAM , FALIMENTUL BUCURESTIULUI , CI AL ROMANIEI , CA NATIUNE !!! AM MAI ZIS EU BINE , CA , A MURIT CEAUSESCU , DAR , I-AU RAMAS COPIII !!! CU SUTELE DE MII !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb