VIORICA DĂNCILĂ: "Valori precum toleranţa, respectul pentru diversitate şi armonia nu pot fi cultivate decât printr-un angajament constant"

M.D.
Politică / 17 martie 2018

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

În cadrul Forumului Global de la Baku, Viorica Dăncilă a declarat că: "Valori precum toleranţa, respectul pentru diversitate şi armonia nu pot fi cultivate decât printr-un angajament constant şi prin perseverenţă", relatează Agerpres.

Executivul de la Bucureşti a fost reprezentat la cea de a VI-a ediţie a Forumului Global de la Baku, organizat în perioada 13 - 18 martie, de primvicele-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall.

Tema ediţiei de anul acesta este "Eliminarea diferenţelor pentru crearea unei societăţi incluzive", precizează Guvernul.

"În acest an, atât România, cât şi Azerbaidjan sărbătoresc centenarele unor importante evenimente istorice. După 1918, România a luptat pentru a construi şi dezvolta o societate axată pe valorile pluralismului şi ale toleranţei, la cele mai înalte standarde ale vremii. Acum un secol, Azerbaidjan a creat, de asemenea, noi repere în regiune în ceea ce priveşte democraţia parlamentară şi dreptul de vot acordat femeilor. Astăzi, mai mult ca niciodată, este esenţial să ne continuăm eforturile comune pentru a consolida societăţile noastre incluzive. Este un efort pe care avem datoria să îl susţinem zi de zi, fiindcă valori precum toleranţa, respectul pentru diversitate şi armonia nu pot fi cultivate decât printr-un angajament constant şi prin perseverenţă", se arată în mesajul premierului român, prezentat în deschiderea Forumului de la Baku de viceprim-ministrul Ana Birchall.

"Oficialul român a transmis, din partea premierului, dorinţa de aprofundare a parteneriatului strategic dintre România şi Azerbaidjan, în special pe dimensiunea economică, cu dezvoltarea unor proiecte de interes comun în sfera energiei şi a transporturilor. În acelaşi timp, viceprim-ministrul a solicitat susţinerea părţii azere pentru obţinerea de către România a mandatului de membru nepermanent în Consiliul de Securitate ONU pentru perioada 2019 - 2020", arată sursa citată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. De imunoglobulina [ mai exact " imunoglobina" ] vorbiti

    dar de FORMULARUL VERDE nimic NU POMENITI 

    -Formularul Verde =este acea hartoaga tiparita de Casa de Asigurari cu care oamenii isi pot cumpara unele MEDICAMENTE cu regim Special [ precum Diazepam sau Xanax]. Ei bine acest Formular nu s-a mai tiparit de mai mult de 3 saptamani si unele Policlinici nu-l au.

    Ce e puteti face in acest caz D-na Premier DANCILA? Ii puteti ajuta pe acesti oameni care nu pot cumpara Diazepam pe Reteta Obisnuita de la farmacie? Farmacitele sunt de neinduplecat si nu vor sa dea Diazepam decat pe Formularul Verde. 

    1. nu-i intereseaza decat sa fure si sa scape, chiar cu pretul vietii altora sau tradarii interesului national

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb