Vizita conducerii CCI Çorlu a avut loc la sediul Camerei bucureştene

G.D.
Politică / 18 iulie 2022

Vizita conducerii CCI Çorlu a avut loc la sediul Camerei bucureştene

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc o întâlnire a preşedintelui Camerei bucureştene, Iuliu Stocklosa, cu o delegaţie a Camerei de Comerţ şi Industrie Çorlu, condusă de Izzet Volkan, preşedinte, din care au mai făcut parte Umut Gungör, vicepreşedinte şi İbrahim Karağöz, secretar general, conform unui comunicat remis redacţiei. Evenimentul a fost onorat de prezenţa consilierilor economici şi comerciali din cadrul Ambasadei Republicii Turcia Sude Gurcan şi Naci Akdogan.

Potrivit sursei citate, în deschidere, preşedintele CCIB a vorbit despre potenţialului economic al Capitalei, precum şi despre activitatea CCIB, cu accent pe gama largă de servicii oferite companiilor, inclusiv celor străine, şi pe strategia de relaţii externe. În acest context, Iuliu Stocklosa a exprimat interesul privind dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu Republica Turcia, o dovadă în acest sens fiind cele şapte acorduri de cooperare încheiate de CCIB cu organizaţii similare din această ţară, dar şi buna colaborare cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România.

Preşedintele Camerei bucureştene a apreciat că este nevoie de o mai bună cunoaştere a oportunităţilor de afaceri şi investiţionale oferite de cele două ţări şi a subliniat întreaga deschidere în ceea ce priveşte implicarea în organizarea unor evenimente dedicate impulsionării colaborării bilaterale şi creşterii nivelului schimburilor comerciale.

În deschiderea intervenţiei sale, preşedintele CCI Çorlu, Izzet Volkan, a exprimat interesul pentru dezvoltarea relaţiilor economice şi de cooperare cu parteneri din România, precum şi disponibilitatea pentru asigurarea unui schimb constant de informaţii de afaceri, în beneficiul celor două comunităţi. În acest context, a vorbit despre: poziţia geo-strategică a oraşului Çorlu, situat în Districtul cu acelaşi nume din Provincia Tekirdag, la circa 150 km de graniţele cu Bulgaria şi Grecia, dar şi de Istanbul, la infrastructura bine dezvoltată (autostrăzi, căi ferate, acces la 3 unităţi portuare de încărcare-descărcare la Marea Marmara, aeroport) şi despre potenţialul industrial deosebit (839 capacităţi de producţie organizate în 5 zone industriale), îndeosebi în industria textilă (274 producători), industria chimică (149 firme producătoare) şi automotive (133 societăţi). Totodată, oaspetele turc a adresat conducerii CCIB invitaţia de a vizita, cu o misiune economică, Camera de Comerţ şi Industrie Çorlu, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb