Vodafone lansează platforma comercială EasyTech

F.D.
Companii / 5 iulie 2022

Vodafone lansează platforma comercială EasyTech

Vodafone lansează platforma comercială EasyTech, care aduce o gamă extinsă de produse atât în magazinul online, cât şi în magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice şi electrocasnice mici, la gadgeturi şi soluţii IoT, dar şi noi servicii, în completarea pachetelor de comunicaţii convergente existente, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, clienţii vor putea testa şi achiziţiona direct din magazin sau de pe Vodafone.ro/easytech de la televizoare, laproduse audio, tablete, ceasuri inteligente şi dispozitive conectate pentru locuinţă, dar şi trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh, accesorii, disponibile într-o gamă variată de pachete de servicii.

Pentru prima dată, clienţii vor putea opta pentru numărul de rate dorit, un beneficiu disponibil în exclusivitate la Vodafone (înainte existând doar opţiunea de 24 luni). Smartphone-urile, gadgeturile şi produsele IoT vor putea fi achiziţionate la abonament în 6, 12,18, 24 sau 36 de rate, fără dobândă, indiferent de dispozitivul ales sau de tipul de abonament mobil.

Totodată, Vodafone completează serviciile de comunicaţii convergente cu unele noi, precum asigurarea ecranului, consultanţă în magazine şi buyback. Astfel, pentru clienţii care îşi doresc un smartphone nou, Vodafone pune la dispoziţie serviciul buyback, prin care îşi pot înlocui dispozitivul vechi cu unul nou, cu o reducere mai avantajoasă la noua achiziţie. Telefoanele inteligente (smartphone) vor avea inclusă asigurarea de ecran, cu o înlocuire de ecran în primele 12 luni de la achiziţie, pentru clienţii noi care optează pentru un abonament începând cu RED12 şi pentru clienţii existenţi conform condiţiilor campaniei.

Noile game de produse vor fi disponibile în magazinele fizice şi online, clienţii beneficiind de consultanţă din partea experţilor Vodafone atât în alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cât şi de consultanţă tehnică, în domeniul securităţii cibernetice şi service pentru dispozitive, disponibile direct în magazin.

"Odată cu introducerea platformei comerciale EasyTech, transformarea Vodafone dintr-un operator de servicii de comunicaţii electronice într-o companie de tehnologie se concretizează şi în aria de retail şi vine ca răspuns la nevoile în continuă schimbare ale clienţilor. Digitalizarea accelerată din ultimii doi ani a influenţat profilul consumatorilor, acum mult mai orientaţi către soluţii integrate, constând în dispozitive plus servicii, perfect adaptate nevoilor individuale, dar şi ale familiei şi având flexibilitate maximă la plată. Vodafone răspunde acestor nevoi, devenind partenerul de tehnologie pe care clienţii se pot baza, atât acasă, cât şi la birou", a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb