WEBINAR TNI:  "Trendul Second Home, oportunităţi şi investiţii"

I.M.
Miscellanea / 29 aprilie 2020

"Trendul Second Home, oportunităţi şi investiţii"

Seria de webinarii TNI continuă săptămâna aceasta cu o temă dedicată persoanelor care caută oportunităţi, se arată într-un comunicat al TNI, remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, de 16 ani ne ţinem promisiunea făcută vizitatorilor Târgului Naţional Imobiliar, aceea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate, iar în contextul actualnoi, echipa TNI, vrem să aducem în atenţia publicului avantajele ce se întrezăresc în această pandemie.

"Joi, 30aprilie, ora 11:00 îi avem invitaţi pe Alina Florentina, co-CEO & Property Management Director al Prime Realty Marbella şi Alexandru Mihai, Senior Partner & Sales Director al Nordis Group ce ne vor vorbi despre trendul Second Home, oportunităţi şi investiţii!", transmit reprezentanţii TNI.

Conform acestora, Alina Florentina a hotărât să se mute în Spania în anul 2008. După ce a lucrat în turism în Barcelona, Madrid şi Valencia, din 2012 locuieşte în Marbella, unde trăieşte în sfârşit viaţa pe care şi-o dorea.Cu o experienţă în sectorul imobiliar de peste 5 ani de zile, a ajuns să realizeze că reţeaua amplă de contacte din zonă îi oferă oportunitatea pentru ceva mai important. În 2016s-a înfiinţat compania Prime Realty Marbella, în care Alina este implicată încă de la început în calitate de co-CEO şi Property Management Director. Companiaeste reprezentată de o echipă tânărăşi activă, care vorbeşte peste 6 limbi străine şi lucrează cu diferite naţionalităţi precum: spanioli, francezi,belgieni, englezi şi români.Prime Realty Marbella este o companie boutique consacrată în vânzarea şi administrarea proprietăţilor imobiliare cu sediul în Marbella, Spania.

Alexandru Mihai este Partener al Nordis Group. Implicatde la început în companie, Alexandru a crescut împreună cu firma,încă din 2010. La început, Nordis era o agenţie imobiliară nişată, iar ulterior a început să construiască imobile rezidenţiale. Nivelul de calitate al clădirilor dezvoltate a crescut permanent, iar astăzi Nordis a devenit inovator al unui concept unic în România, despre care Alexandru ne va da toate detaliile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb