Weekend record cu 14 spectacole pe 4 scene la Opera Comică pentru Copii

Comunicate de presă / 21 septembrie 2023

Weekend record cu 14 spectacole pe 4 scene la Opera Comică pentru Copii

Luna septembrie continuă cu un record pentru instituţia din Calea Giuleşti nr. 16: 14 spectacole susţinute pe patru scene, un târg în aer liber pentru întreaga familie, precum şi activităţile deja consacrate pentru OCC: Aventura Parc, Escape Room şi Atelierele "Micul Artist".

Sala Mare găzduieşte ultimele trei reprezentaţii din acest an ale celei mai noi producţii de musical din repertoriu: "Annie Jr.", spectacol realizat de Antoaneta Cojocaru, sub licenţă internaţională, avându-i în distribuţie pe absolvenţii primei generaţii a programului School of Musical. Cu îndrăzneală şi energie pozitivă, micuţa orfană Annie încântă cu farmecul ei pe toată lumea, în ciuda situaţiei sale materiale nefericite. Ea se încăpăţânează să-şi găsească părinţii, care au abandonat-o cu ani în urmă la orfelinatul condus de o femeie rea, Domnişoara Hannigan. Annie reuşeşte în final să strice planurile Domnişoarei Hannigan şi-şi găseşte o nouă familie alături de miliardarul Oliver Warbucks, asistenta lui personală, Grace Farrell, şi simpaticul câine Sandy. Biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

Salonul Mozart este scena pe care se desfăşoară "Anotimpurile lui Vivaldi", un ciclu de concerte pentru vioară şi orchestră de coarde, explicate de dirijorii Gheorghe Iliuţă şi Alexandru Ilie pe înţelesul copiilor. Biletele pentru această lună s-au epuizat, dar următoarele reprezentaţii sunt programate în lunile octombrie şi noiembrie ale anului 2023.

În Sala UnderGrant revine "Heidi", un musical de Andrei Neamţu şi Claudia Ciobanu, despre o fetiţă care vede tot ce e bun în oameni, iubeşte natura şi animalele, vrea să descopere cât mai multe lucruri, dar mai presus de toate reuşeşte să-i ajute pe toţi cei din jurul său să-şi găsească menirea. Întâlnirea cu Heidi şi încercările prin care trebuie să treacă este o experienţă unică, de văzut doar la Opera Comică pentru Copii. Biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

În mod deosebit, Căsuţa din Copac este scena în aer liber pe care se joacă în premieră un spectacol captivant, produs de platforma AMteatru şi intitulat "Prinţesa şi Magicianul". Realizat de Mădălin Guruianu şi prezentat de solista Andruni Baciu şi magicianul Bogdan Muntean, spectacolul are patru reprezentaţii cu intrare liberă, programate sâmbătă, 23 septembrie, la orele 10 şi 18, şi duminică, 24 septembrie, la orele 10 şi 12, în Grădina Operei Comice pentru Copii. "Prinţesa şi Magicianul" este un spectacol realizat cu sprijin de la bugetul local al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului CULTURA 2023.

Curtea OCC este locul unde se desfăşoară în continuare Târgul de Toamnă al Copiilor, evenimentul care recreează la oraş atmosfera rustică şi bogată în recolte care e prezentă în mediul rural în această perioadă a anului. Accesul în târg este gratuit, în zilele de sâmbătă (orele 10-20) şi duminică (orele 10-14), iar participarea la activităţi se efectuează pe bază de tichete, disponibile la Magazinul OCC.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate - operă, balet, musical, concerte-lecţie, operetă, teatru muzical - cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară şi de iarnă, Atelierele "Micul Artist", ,,Magazinul OCC", Tururile "În Spatele Cortinei", ,,Petreceri de ziua de naştere", ,,Escape Room", "Aventura Parc", "Abonamente" sau "Voluntariat".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb