Xiaomi lansează în România noi dispozitive

I.A.
Companii / 2 mai 2023

Xiaomi lansează în România noi dispozitive

Xiaomi anunţă disponibilitatea seriilor Xiaomi Robot Vacuum S şi Xiaomi Robot Vacuum X în România, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit comunicatului, noile aspiratoare robot vor intra în oferta partenerilor locali mi-home.ro, Flanco şi eMAG, pe parcursul lunii mai.

Noile aspiratoare robot din seria Robot Vacuum S sunt destinate utilizatorilor care îşi doresc sisteme avansate de navigaţie, perfect adaptate locuinţelor şi spaţiilor de birouri, care asigură curăţarea profundă a suprafeţelor. Pentru cei care sunt în căutarea unor produse şi mai puternice şi avansate, seria Robot Vacuum X este alegerea ideală. Datorită staţiei de colectare automate care păstrează dispozitivele curate şi operaţionale, singura preocupare a utilizatorilor va fi aceea de a apăsa butonul de activare.

Conform sursei citate, Xiaomi Robot Vacuum X10 are o staţie de colectare automată care stochează conţinutul aspiratorului robot pe parcursul a până la 60 de cicluri de curăţare, înainte de a fi necesară golirea. În plus, noul dispozitiv Xiaomi are o putere de până la 4.000 Pa, un braţ rotativ pentru resturi şi un mop, care vor asigura suprafeţe imaculate.

Noul Xiaomi Robot Vacuum X10 are sistem de navigaţie specializat LDS şi îşi optimizează rutele de curăţare, deplasându-se în siguranţă şi eficient în locuinţele în care este folosit. Datorită bateriei de 5.200 mAh poate funcţiona la un singur ciclu de curăţare consistent timp de trei ore, înainte de a reveni la baza de încărcare automată.

Potrivit comunicatului, pentru cei care îşi doresc un dispozitiv diferit, Xiaomi a lansat şi noul Robot Vacuum S10+, un aspirator robot cu o schemă de control simplă şi un sistem de navigaţie avansat. Datorită sistemului dual-line laser 3D de evitare a obstacolelor, acesta curăţă suprafeţele fără a se lovi de obiectele din calea sa. Xiaomi Robot Vacuum S10+ are şi un sistem de detectare a covoarelor cu ajutorul căruia evită umezirea în exces a acestora.

Conform sursei menţionate, Xiaomi Robot Vacuum S10 este un model mai accesibil, destinat celor care îşi doresc o soluţie simplă şi elegantă pentru curăţenia de zi cu zi. Cu puteri de până la 4.000 Pa, o baterie masivă şi sistem de navigaţie LDS, noul aspirator robot va fi mereu la dispoziţia utilizatorilor, care au mai multe opţiuni de curăţare prin intermediul aplicaţiei Xiaomi Home.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb