ZIARUL "BURSA", PREMIAT Două trofee la "Gala premiilor pieţei de capital", organizată de Asociaţia Brokerilor

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 12 decembrie 2014

Două trofee la "Gala premiilor pieţei de capital", organizată de Asociaţia Brokerilor
  • document ataşat Premii - Gala Premiilor Pieţei de Capital 2014
    apasă aici pentru a descărca.

    Asociaţia Brokerilor a acordat ziarului "BURSA" două premii, în cadrul "Galei premiilor pieţei de capital 2014", desfăşurată miercuri seară.

    Grupul de presă "BURSA" a obţinut premiul pentru promovarea finanţării prin piaţa de capital, după ce a organizat, pe 9 septembrie, a treia ediţie a Conferinţei cu tema "Finanţare prin piaţa de capital", o dezbatere animată, care s-a bucurat de o audienţă numeroasă.

    De asemenea, jurnalistul ziarului BURSA Adina Ardeleanu a luat premiul pentru cele mai critice articole la adresa pieţei de capital.

    Cei 14 premianţi ai acestei ediţii a Galei, un eveniment cu tradiţie pe piaţa noastră de capital, au fost răsplătiţi cu aplauze, trofee şi diplome oferite de către membrii Asociaţiei Brokerilor.

    Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, a criticat, în discursul său de deschidere a evenimentului, prevederile din proiectul de modificare a Legii pieţei de capital, lansat de Ministerul Finanţelor Publice. Domnia sa a spus că nu este de acord cu propunerea de schimbare a pragului de deţinere la Bursă şi a cvorumurilor pentru Adunările Generale şi nici cu modificarea condiţiilor de cvorum privind ridicarea dreptului de preferinţă al acţionarilor minoritari la majorările de capital.

    "Cred că este o încălcare grosolană a drepturilor acţionarilor, este o încălcare a Constituţiei şi nu vom fi de acord cu acest lucru", a spus Dan Paul, adăugând: "Cred că inventatorul (n.r. proiectului) nu este polonez (n.r. cu referire la faptul că directorul general al Bursei de valori Bucureşti). Trebuie să facem ca prevederile să fie în regulă, ca, sub o umbrelă a dezvoltării pieţei de capital, să nu profite cineva. Trebuie să facem ca legea să poată să ajute piaţa de capital să se dezvolte. Aşa cum am observat, nu cred că ne îndreptăm în direcţia corectă. Vreau să fiţi atenţi la aceste lucruri, pentru că sunt destul de multe «suliţe» care pot fi folosite în viitor. Omenirea trăieşte în conflict dintotdeauna. Situaţia de pace este una anormală, aşa că obişnuiţi-vă cu această situaţie. Sper că lucrurile vor fi făcute bine. Cred în lucrul bine făcut, dar altfel".

    O dorinţă exprimată pentru viitor de participanţii la Gală a fost promovarea pieţei noastre la statutul de piaţă emergentă.

    Opinia Cititorului ( 15 )

    1. Nu mai poziție in calendarul ziarului la care activata, dna Adina ?? Sa vedeți ce credibilitate o sa va câștigati cu asta... Toți cititorii ( si nu numai ) o sa va considere o "profesionista" ! Mult succes !!

      1. Interventie penibila.

        Domnisoara Adina ar fi trebuit premiata in fiecare an.

        Este pe merit, este echilibrata si corecta. 

        O femeie nu ar trebui să fie sexy pentru că, astfel, și-ar pierde credibilitatea? În baza căror principii? Halal gândire aveți!

      --- pozati ---

      1. subscriu!

        Prostilor, este "in calendar" in fiecare zi ne delecteaza. 

      Pentru obiectivitate nul.

      pentru discursul marelui presedinte un mare zece. Subtil si bine rostit. Dupa cresterea pragului la burse o sa piarda din influenta. Asa e. Sa ne obisnuim cu razboiul, galceava si orgoliile nemasurate, ca tranzactiile le vedem in fiecare luna la fiecare brokeri. E bine sa stam in balta noastra, sa atacam subtil, sa facem aliante si sa mai bem un vinisor.  

      Liberalizati bursa, scoateti pragurile la sife, la burse si veti vedea ca piata libera mergede la sine.cine vrea sa controleze ceva sa cumpere cat vrea si cat are nevoiepentru control. 

      vrem lucru bine facut asa cum stim noi. Am vazut ce ati facut 20 de ani.

      1. De acord bravo.Dan Paul are acelasi discurs ca sora lui Andreea Paul Vass adica vorbeste mult si nu spune nimic!

        nu e sora lui

      Felicitari colectivului ziarului Bursa si dnei.Adina Ardeleanu.

      1. Va multumim!

      Nu va inteleg pe voi, brokerii de site. De asta depinde marea piata de capital romaneasca? In praguri de detinere la 5 "fonduri" (adica SIF-urile)? Ha Ha Ha. Mi se pare penibila agitatia in jurul acestui subiect. Dar nu ar fi asa penibila daca nu ar fi cineva in spate care ar urmari preluarea unui astfel de control si l-ar deranja pragul.

      Normal domnule Dan (sau Paul? care-i mic si care-i mare!?) :.Cred în lucrul bine făcut, dar altfel"..... doar vom intra in Romania lucrului bine facut; nu-i asa?

      Vedeti, fiecare legislatura/presedintie cu reclama sa: "sa traiti bine!"...."Romania lucrului bine facut!" deci, oficial, ne merge bine. 

      Felicitari Make! dar de ce ai ramas ca la dentist? ai grija, mediul in care lucrezi este foarte toxic si-ti poate inflama amigdalitele. 

      1. Make - sa-i dai banii lu' frate-miu pe lucrarile alea, ca ti-a reparat dintii si ai uitat sa platesti

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    transilvaniainvestments.ro
    IBC SOLAR
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    18 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9746
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
    Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    citiesoftomorrow.ro
    govnet.ro
    energyexpo.ro
    thediplomat.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb