ZOLTAN TESZARI, DESPRE ÎNREGISTRĂRILE PREZENTATE DE ANTENA3: "Pe Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, iar conversaţiile au fost trunchiate"

S.A.
Piaţa de Capital / 19 mai 2017

"Pe Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, iar conversaţiile au fost trunchiate"

Zoltan Teszari, patronul companiei "RCS&RDS", a reacţionat în urma înregistrărilor prezentate de postul Antena 3 şi a precizat că pe fostul preşedinte, Traian Băsescu, nu l-a cunoscut niciodată, iar conversaţiile cu administratorul Ioan Bendei au fost prezentate în mod trunchiat.

Antena 3 a difuzat joi seară o înregistrare a unei convorbiri telefonice, despre care postul de ştiri pretinde că a avut loc între Zoltan Teszari şi fostul administrator al grupului "RCS-RDS", Ioan Bendei, în care Teszari afirmă că a fost vizitat la Oradea de "nea Traian cu Răducu".

Patronul "RCS&RDS" a afirmat, într-un comunicat de presă trimis Redacţiei: "În legătură cu speculaţiile vehiculate în spaţiul public în ultimele zile, doresc să fac următoarele precizări:

1. Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe.

2. Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia - Sirian Radu (Răducu).

Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare".

Fostul şef de stat a negat, la rândul său, că îl cunoaşte pe omul de afaceri. "Nu am vorbit cu Zoltan Teszari, nici nu ştiu cum arată", a spus Traian Băsescu, într-o emisiune la România TV.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, pe 12 mai 2016, pe omul de afaceri Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare în dosarul privind şantajarea administratorului "RCS&RDS" Ioan Bendei. În acelaşi dosar, Sorin Alexandrescu, pe atunci director general Antena TV Group, a fost condamnat la trei ani şi şase luni închisoare cu executare, pentru şantaj în formă continuată, iar Camelia Voiculescu, asociat şi administrator al societăţilor Antena TV Group, Antena 3 şi Intact Production, a primit doi ani cu suspendare, pentru complicitate la şantaj în formă continuată.

Decizia a fost contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care este aşteptată să se pronunţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb