AVIS România: August, cea mai dinamică lună pentru piaţa de închirieri auto

R.S.
Miscellanea / 26 august

 AVIS România: August, cea mai dinamică lună pentru piaţa de închirieri auto

Luna august s-a dovedit a fi cea mai dinamică lună pentru piaţa de închirieri auto, potrivit AVIS România, un furnizor de soluţii de transport. O creştere a rezervărilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut evidenţiază un interes tot mai mare de a călători în rândul turiştilor români, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, ca de obicei, august a fost perioada de vârf pentru închirierile de maşini în România pentru AVIS, datorită sezonului estival şi a creşterii numărului de călătorii, atât interne, cât şi internaţionale. Ca şi până acum, cei mai mulţi români au optat să plece în vacanţă în această vară în lunile iulie şi august.

Majoritatea rezervărilor de maşini din această lună au fost făcute pentru călătorii internaţionale către destinaţii din Europa, dar s-a observat o creştere semnificativă a rezervărilor în oraşe din Asia. În plus, 90% dintre români preferă pachetele de protecţie completă atunci când călătoresc în străinătate. Această tendinţă reflectă dinamica generală a pieţei şi preferinţa tot mai mare pentru servicii de închirieri auto flexibile şi de încredere.

AVIS lucrează constant pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor. Compania a lansat QuickPass, o soluţie digitală inovatoare menită să eficientizeze procesul de închiriere, permiţând clienţilor să plece mai repede la drum. Cu ajutorulul QuickPass, contractul de închiriere începe să fie procesat încă dinainte ca beneficiarul să ajungă la ghişeu, iar clienţii doar îşi introduc datele online, fac rezervarea şi confirmă. Indiferent dacă rezervarea a fost făcută cu o lună înainte sau chiar în acel moment, AVIS va accelera procesul de preluare a maşinii pentru utilizatorii soluţiei.

La sosire, clienţii pot merge la punctele de servicii dedicate QuickPass pentru a finaliza procesul. După ce prezintă permisul de conducere, cardul de plată, un act de identitate suplimentar şi oferă o semnătură, clienţii vor primi cheile şi îşi pot începe călătoria.

Pentru a asigura calitatea serviciilor sale şi pentru a răspunde cererii în creştere, AVIS România a făcut investiţii strategice în extinderea flotei şi în îmbunătăţirea portofoliului de servicii. Compania oferă o gamă diversificată de vehicule, de la maşini compacte la SUV-uri, 8+1, microbuze şi maşini electrice, asigurându-le clienţilor acces la vehiculul ideal pentru nevoile lor de călătorie, se menţionează în comunicat.

AVIS oferă asistenţă rutieră 24/7 şi opţiuni flexibile de închiriere, punând la dispoziţie o varietate de planuri de închiriere, inclusiv opţiuni zilnice, săptămânale şi lunare, pentru a răspunde cerinţelor diverse ale clienţilor.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a rezerva o maşină, accesaţi: www.avis.ro

Despre AVIS

AVIS Budget Group, Inc. este un furnizor de soluţii globale de mobilitate, prin brandurile sale Avis şi Budget, care au peste 10.000 de locaţii de închiriere în aproximativ 180 de ţări din întreaga lume, cât şi prin brandul său Zipcar, reţeaua lider global în car-sharing. AVIS Budget Group operează în mod direct majoritatea birourilor sale de închiriere de maşini în America de Nord, Europa şi Australasia şi în principal prin intermediul licenţelor în alte zone la nivel global. AVIS Budget Group are sediul în Parsippany, N.J. Mai multe informaţii sunt disponibile la avisbudgetgroup.com.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4532
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2596
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8730
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.4031

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb