Cacharel deschide un nou magazin în Fashion House Outlet Centre Bucureşti

J.P.
Miscellanea / 15 septembrie 2020

 Cacharel deschide un nou magazin în Fashion House Outlet Centre Bucureşti

Retailerul internaţional de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin de 196,26 mp în FASHION HOUSE Outlet Centre Bucureşti. Acesta este actualmente singurul magazin de brand al Cacharel din Romania şi comercializează exclusiv haine pentru bărbaţi, conform unui comunicat de presă.

Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astăzi un brand de renume internaţional, asociat cu ideea de tinereţe, lejeritate şi rafinament. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii "60, a prezentat o colecţie pret-a-porter ca alternativă pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substanţial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

Cornelia Nicolae, director de operaţiuni retail al Grupului FASHION HOUSE în România, a declarat: "Suntem încântaţi că brandul Cacharel a ales FASHION HOUSE pentru deschiderea unui magazin de brand, singurul de la ora actuală din România, şi suntem onoraţi să adăugăm această marcă apreciată în portofoliul outlet-ului nostru. Această deschidere reconfirmă strategia multor branduri internaţionale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii şi optimizării reţelei de distribuţie la nivel regional.''

Deschiderea magazinului Cacharel demonstrează încă o dată potenţialul de creştere a pieţei locale de retail şi, mai ales, a FASHION HOUSE Group, singurul operator de centre de tip outlet din Bucureşti.

Cu o suprafaţă de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Odată cu deschiderea Outlet Centre-ului din Militari, în decembrie 2008, care a marcat prima investiţie din România, Grupul FASHION HOUSE a inaugurat şi un nou concept de poziţionare a centrelor de acest tip în parcuri de retail de dimensiuni mari din Europa Centrală şi de Est.

Până în primăvara anului 2021, FASHION HOUSE Group va inaugura al doilea outlet din Bucureşti, lângă Cernica (ieşirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafaţă fiind deja închiriată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb