eToro adaugă Hedera Hashgraph şi Avalanche la oferta sa de criptoactive

G.B
Piaţa de Capital / 15 februarie 2022

 eToro adaugă Hedera Hashgraph şi Avalanche la oferta sa de criptoactive

Reţeaua socială de investiţii eToro a anunţat că a adăugat încă două active la oferta sa de criptoative, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Hedera Hashgraph (HBAR) şi Avalanche (AVAX) sunt acum disponibile pe eToro, ceea ce ridică numărul total de criptoactive oferite pe platformă la 51.

Avalanche (AVAX) este o platformă de contact inteligent axată pe viteză, securitate şi sustenabilitate şi a fost fondată de profesorul de informatică de la Universitatea Cornell, Emin Gun Sirer. Este compatibilă cu contractele inteligente şi instrumentele Ethereum, permiţând utilizatorilor şi dezvoltatorilor Ethereum să acceseze rapid aplicaţii descentralizate de înaltă performanţă. AVAX este tokenul nativ al blockchain-ului Avalanche.

Hedera Hashgraph (HBAR) este o tehnologie de registru distribuit alternativă la blockchain, pentru companii, tehnologie bazată pe tehnologia Directed Acyclic Graph. Reţeaua este alimentată de criptomoneda nativă HBAR şi este guvernată de un grup de corporaţii globale, printre care Boeing, IBM şi Google.

"Suntem încă foarte devreme în curba de adoptare a blockchains, şi cu atât mai mult în cazul proiectelor de ultimă oră precum Avalanche", a declarat John Nahas, vicepreşedinte al dezvoltării afacerilor la Avalanche. "eToro se află în prima linie pentru a face activele digitale şi viitorul finanţelor accesibile maselor.

"Hedera oferă tranzacţii rapide, decontare aproape în timp real, comisioane scăzute şi neutralitate de carbon pentru utilizatorii puternici ai Web3 pe registrul nostru distribuit de nivel enterprise," a declarat David Cramer, Chief Operating Officer, The HBAR Foundation. "Listarea noastră pe eToro face ca HBAR să fie disponibil pentru un public larg de investitori şi entuziaşti ai criptoactivelor, care pot acum să cumpere, să vândă şi să tranzacţioneze cripto ce alimentează reţeaua Hedera, aflată în creştere."

"Cercetările eToro Retail Investor Beat, realizate chiar de eToro, arată că unul din patru investitori în criptoactive se concentrează acum pe segmentul "altcoin" al pieţei. Având în vedere tendinţele de creştere ale DeFi şi metaverse, nu există un moment mai bun pentru a adăuga mai multe opţiuni pe platforma eToro pentru utilizatorii noştri", a declarat Tomer Niv, Director al Global Crypto Solutions la eToro. "Atât HBAR, cât şi AVAX au cazuri de utilizare convingătoare, aşa că suntem foarte încântaţi să le vedem adăugate la selecţia în plină expansiune de token-uri. Pe măsură ce sectorul continuă să se extindă, vom oferi mai multe opţiuni pentru a le permite investitorilor să continue să îşi diversifice investiţiile."

eToro oferă clienţilor de retail acces la pieţele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deţine şi vinde cu uşurinţă activele suport reale ale Hedera Hashgraph (HBAR) şi Avalanche (AVAX) pe platforma sa de investiţii, folosind moneda fiat.

Deocamdată, aceste token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb