Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom, în România, în parteneriat cu Delta Studio, în urma unei investiţii de aproximativ o jumătate de milion de euro

M.D.
Companii #Construcţii / 13 aprilie 2018

 Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom, în România, în parteneriat cu Delta Studio, în urma unei investiţii de aproximativ o jumătate de milion de euro

Joi, 12 aprilie, grupul spaniol Porcelanosa a inaugurat showroom-ul din România deschis în parteneriat cu Delta Studio, în locaţia din Str. Progresului nr. 1-3 din Bucureşti, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

La evenimentul de lansare au participat o parte din actionarii şi managerii de vârf ai Porcelanosa Grupo, alături de peste 300 de invitaţi, printre aceştia fiind cei mai reprezentativi arhitecţi şi dezvoltatori români, precum şi reprezentanţi ai Ambasadei Spaniei la Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Porcelanosa Grupo este lider mondial şi trendsetter în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, deţînând opt fabrici în Spania şi o reţea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuală de peste 1 miliard de euro şi este furnizor oficial al Casei Regale Britanice.

Delta Studio este lider şi reper important pe piaţă amenajărilor interioare de lux din România, deţînând o reţea de 11 showroomuri în cele mai importante oraşe din ţară, având o experienţă de peste 20 de ani.

Showroom-ul realizat împreună cu Porcelanosa Grupo este o încununare a parteneriatului dezvoltat pe o durata de 10 ani între cele două firme.

"Investiţia comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo şi Delta Studio, a depăşit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere, mizăm pe vânzări de peste 2 milioane de euro", a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

"Piaţă internaţională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relaţie de peste 10 ani cu Delta Studio, relaţie ce a devenit acum şi mai specială", a declarat Jose Măría Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

"Cu bucurie, constatăm că piaţă din România s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Că atare, avem din ce în ce mai multă calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Mă bucur că putem acum să găsim acasă această calitate, până acum trebuind să mergem în Italia sau în altă parte. Showroomul de la Delta Studio este excelent, produsele sunt excelente, iar nouă, arhitecţilor, nu ne rămâne decât să ne apucăm de treaba!" a declarat Arh. Dorin Ştefan, D.S.B.A.

"Produsele, pe lângă calitatea premium, sunt chiar unicate pe piaţă, în special gama L'Antic Colonial şi plăcile de mari dimensiuni", a declarat Arh. Adrian Zerva, STUDIO 10M.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb