HiSky : Peste 210.000 de pasageri, în luna iulie 2023

D.R.
Miscellanea / 17 august 2023

 HiSky : Peste 210.000 de pasageri, în luna iulie 2023

Operatorul aerian HiSky a raportat peste 210.000 de pasageri în luna iulie 2023, cel mai mare volum înregistrat de companie într-o singură lună, cu 50.000 de pasageri în plus faţă de recordul consemnat în iunie şi dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează Agerpres.

Evoluţia rezervărilor pentru luna august confirmă aşteptarea ca şi acest număr să fie depăşit, iar compania să atingă ţinta celor două milioane de pasageri transportaţi, până la finalul sezonului de vară. Datele raportate de companie pentru luna iulie au fost înregistrate atât pe rutele operate regulat de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Baia Mare, Iaşi şi Chişinău, cât şi pe zecile de zboruri charter, efectuate în parteneriat cu agenţiile de turism, menţionează sursa citată.

Iulian Scorpan, directorul general al HiSky a declarat: "De la începutul acestui an, cifrele noastre sunt într-o continuă urcare şi avem încredere că luna august ne va depăşi toate raportările de până acum. Ne bucurăm că am reuşit să depăşim cu mult media de creştere a pieţei, raportată pentru această vară la 7% peste 2022. Avem, bineînţeles, avantajul unei flote foarte bune, tarife şi ore accesibile, dar probabil ceea ce ne-a ajutat să câştigăm încrederea pasagerilor a fost faptul că nu suntem parte din problema care a dat peste cap multe planuri de vacanţă. Planificăm cursele cu responsabilitate şi nu facem promisiuni pe care nu le putem ţine. Există, evident, şi situaţii care nu pot fi controlate şi produc uneori întârzieri, însă principiul care stă la baza operaţiunilor noastre este să nu ne fundamentăm creşterea pe riscul pasagerilor. Şi, iată că, deşi nu ne aflăm într-o goană după recorduri, ele vin şi dacă-ţi faci treaba cu seriozitate", conform sursei citate.

Aeroportul Otopeni rămâne principala bază de operare a companiei. Mai mult de 78.000 de pasageri au zburat în luna iulie cu HiSky, cu plecare din Bucureşti. Al doilea aeroport, după volumul traficului, a fost, şi în această lună, cel din Chişinău, urmat, la mică distanţă, de Cluj Napoca şi de celelalte aeroporturi, de unde compania operează curse regulate, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare. În plus faţă de acestea, în iulie, compania aeriană a mai efectuat curse charter pe alte zece aeroporturi din România. În primăvara acestui an, HiSky şi-a completat flota cu două aeronave noi Airbus A321 LR. Datorită performanţelor acestui tip de aeronavă, care poate parcurge distanţe de până la 7400 km, fără escală, compania aeriană reuşeşte să acceseze o nouă piaţă, cea a destinaţiilor de vacanţă mai îndepărtate, din Asia şi Africa. În această vară, compania aeriană operează atât cursele regulate, cât şi pe cele în regim charter cu opt aeronave şi o capacitate totală de 1.500 de locuri, relatează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb