InstaSun - Invenţia 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

R.S.
Miscellanea / 19 iulie

 InstaSun - Invenţia 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit şi dezvoltat integral în România revoluţionează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiaţiilor solare, folosind o combinaţie unică între cele mai noi tehnologii, sustenabilitate energetică şi produse eco-friendly. InstaSun este în acest moment singurul dispozitiv complet automatizat din lume care asigură protecţie solară 3600 pentru piele, împotriva efectele nocive ale razelor UV, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, lansată pe piaţa locală în 2023, după ani de cercetare şi dezvoltare a conceptului, invenţia 100% românească este un dispozitiv care aplică automat şi uniform ulei de protecţie solară cu diverşi factori de protecţie (SPF 15, SPF 30 şi SPF 50), pe întreg corpul, în doar 7 secunde, printr-o simplă apăsare a unui buton. Opţiunea suplimentară de loţiune de după soare completează nevoile de protecţie pentru plajă.

Tehnologia folosită şi produsele de protecţie premium utilizate contribuie la o protecţie imediată şi sporită a pielii, transformând experienţa la plajă într-una mai luxoasă, mai sigură şi mai confortabilă.

Inovaţiile pe care le aduce şi noutatea absolută a conceptului InstaSun la nivel mondial fac din acest produs o oportunitate remarcabilă de business pentru investitori. Fondatorii InstaSun vor să atragă cât mai mulţi parteneri cu care să dezvolte accelerat acest produs şi să-l lanseze la nivel mondial, pentru a valorifica împreună potenţialul foarte mare pe care această metodă automatizată de protecţie solară îl are.

"InstaSun nu este doar un concept sau o idee de nişă, este o adevărată revoluţie. Vorbim despre un business cu un potenţial de scalare care nu a mai existat de când a apărut PC-ul, la mijlocul anilor '70 ai secolului trecut. Ceea ce are revoluţionar acest proiect 100% românesc este sinergia între protecţia mediului, sănătatea oamenilor şi tehnologia de cea mai nouă generaţie! Iar această combinaţie poate însemna un succes de business foarte mare pentru toţi cei care se alătură proiectului. Acum, în doar al doilea an de când a fost lansat pe piaţa din România, InstaSun este evaluat deja la 4 milioane de euro", declară Daniel Ionescu, CEO & Co-Founder InstaSun.

Succes instant pe litoralul românesc

Primele dispozitive InstaSun au fost instalate anul trecut, pe plajele din staţiunile Mamaia şi Mamaia Nord. Ergonomice şi uşor de amplasat în zonele de plajă, acestea sunt gândite să ofere o experienţă ideală pentru utilizatori. Au inclusiv o oglindă pentru a verifica aplicarea loţiunii de protecţie sau pentru o poză perfectă. Conceptul de design al InstaSun asigură şi oportunităţi unice de promovare pentru diverse brand-uri în zone dedicate de pe dispozitiv. Încă de la momentul lansării, au existat branduri importante care s-au promovat în aceste spaţii dedicate.

InstaSun s-a bucurat imediat de succes, foarte multe persoane alegând această variantă mai eficientă de aplicare a protecţiei solare. În această vară numărul locaţiilor de pe litoralul românesc în care dispozitivele InstaSun sunt prezente a crescut, depăşind deja 25 de unităţi, iar cererile pentru amplasarea pe alte plaje vin în continuare. Tehnologia revoluţionară de protecţie solară InstaSun a intrat şi în atenţia mass-media, fiind prezentată pe larg în reportaje ale televiziunilor naţionale.

Sustenabilitate şi soluţii premium

InstaSun este gândit ca un sistem complet autosuficient din punct de vedere energetic, fiind alimentat integral de panouri solare. În acest fel, fiecare dispozitiv se adaptează perfect la mediul de plajă şi contribuie la reducerea amprentei de carbon. Plata pentru sesiunile de aplicare a soluţiei de protecţie solară se face electronic, cu cardul sau contactless, fără grija manipulării banilor fizici.

Toate tipurile de loţiuni de protecţie utilizate de InstaSun sunt dezvoltate şi produse tot în România, folosind ingrediente premium, care asigură protecţie superioară. Acestea sunt hipoalergenice, ideale pentru orice tip de piele, paraben-free, nu pătează costumele de baie sau prosoapele, pot fi utilizate în siguranţă pentru protecţia solară a copiilor şi sunt certificate la nivelul UE.

Utilizarea InstaSun pentru protecţia completă împotriva soarelui contribuie şi la reducerea cantităţii de plastic din mediul înconjurător, prin încurajarea persoanelor de a folosi mai puţine recipiente proprii cu loţiuni de plajă.

Oportunităţi fără frontiere pentru investitori

InstaSun este un proiect dezvoltat integral în România, dar gândit pentru un succes internaţional. O inovaţie unică pentru protecţie solară are un potenţial semnificativ de creştere, odată ce va fi disponibilă la nivel global. Succesul confirmat pe piaţa locală şi creşterea spectaculoasă a valorii de piaţă în doar 2 ani de la lansare completează lista de argumente solide pentru oricine potenţial investitor.

Tocmai de aceea, proiectul InstaSun este disponibil pe platforma online de investiţii SeedBlink, gata să-şi prezinte potenţialul de business pentru toate companiile sau persoanele care vor să facă parte din această revoluţie tehnologică, de mediu şi care face diferenţa în îngrijirea solară.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb