Lideri din mediul de afaceri şi ONG-uri îşi unesc forţele pentru a construi case pentru familii defavorizate

R.S.
Miscellanea / 17 mai

 Lideri din mediul de afaceri şi ONG-uri îşi unesc forţele pentru a construi case pentru familii defavorizate

Pe 16 mai, 48 de lideri importanţi din mediul de afaceri local şi internaţional, precum şi reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale cunoscute, s-au reunit, la invitaţia ENGIE Romania şi Habitat for Humanity, la o acţiune amplă de voluntariat având ca obiectiv finalizarea lucrărilor de finisaje interioare care apropie de final construcţia a patru locuinţe, care vor fi predate familiilor beneficiare din satul Moara Nouă, în judeţul Prahova, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Acest şantier, gestionat de Habitat for Humanity România, face parte dintr-un proiect extins, la finalul căruia, în casele construite vor locui 12 familii beneficiare. Aceste familii sunt formate din 45 de membri şi au fost selectate de partenerii de la Habitat for Humanity România, în colaborare cu autorităţile locale. Locuinţele noi le vor oferi beneficiarilor un cămin confortabil, îmbunătăţindu-le semnificativ calitatea vieţii, potrivit comunicatului.

"Mă pot gândi la cel puţin trei motive pentru care ENGIE Romania a sprijinit acest proiect social. Primul este pentru susţinerea cauzei Habitat for Humanity România, parteneri de tradiţie, alături de care am dezvoltat proiecte de eficienţă energetică care au adus schimbări importante pentru comunităţile noastre. Al doilea motiv este că, doar împreună, prin implicare şi colaborare, putem realiza lucruri extraordinare. Şi, nu în ultimul rând, cred cu tărie că astfel de zile de voluntariat ne reamintesc cât de important este să investim în comunităţi şi să avem grijă de aproapele nostru. A fost, desigur, privilegiul meu să petrec o zi de muncă alături de parteneri, clienţi, colegi şi lideri de opinie", a declarat Nicolas Richard, CEO ENGIE Romania.

"Participarea liderilor din business şi societatea civilă la CEO Build este o dovadă clară a angajamentului nostru comun faţă de comunităţile vulnerabile din România. Suntem determinaţi să creăm schimbări pozitive şi să oferim speranţă în vieţile celor care au nevoie de locuinţe decente. CEO Build nu este doar un eveniment de construire, ci o manifestare a solidarităţii. Suntem mândri să vedem că liderii din business şi societatea civilă se unesc pentru a face o diferenţă reală în acest sens, iar ENGIE este printre partenerii cu care am dezvoltat întotdeauna proiecte extraordinare, precum cel din Moara Nouă. Eforturile noastre vor continua să contribuie la o schimbare durabilă în comunităţile vulnerabile din România", a adăugat Roberto Pătrăşcoiu, CEO al Habitat for Humanity România, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb