OTP Bank România lansează Pachetul Start Up Hero

Stoica Gabriela-Dalila
Bănci-Asigurări / 30 iulie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

OTP Bank România lansează Pachetul Start Up Hero, un nou produs.

Pentru a beneficia de Pachetul Start Up Hero, antreprenorii trebuie să aibă mai puţin de 12 luni de activitate, un cont deschis la OTP Bank România de maximum 2 luni şi să nu deţină un alt pachet de produse şi servicii.

Astfel, antreprenorii care aleg Pachetul Start Up Hero se vor bucura, timp de un an, de zero comision de emitere şi administrare a cardului de debit şi zero comision lunar de administrare pentru toate conturile curente, indiferent de valută. În plus, în această perioadă nu se vor percepe comisioane pentru ordinele de plată intrabancare si interbancare în lei, prin Internet Banking, indiferent de valoare (cu excepţia comisioanelor BNR/Transfond), pentru depunerile de numerar (lei/valută), pentru încasările intrabancare şi interbancare prin virament, în conturile curente, şi pentru plăţi şi remitere la încasarea cecurilor barate şi a biletelor la ordin.

Totodată, antreprenorii vor avea acces, gratuit, la serviciul Internet Banking, SmartBank, Contact Center şi la serviciul Notificări PUSH, care sunt gratuite pentru un utilizator. În plus, vor beneficia în cadrul pachetului de crearea magazinului online pe platforma Soldigo, care le poate oferi gratuitate la plata abonamentului aferent facilităţii Soldigo.

"Start-up-urile de astăzi sunt viitoarele mari afaceri de mâine, iar o investiţie în ele înseamnă, în fapt, o investiţie într-o economie sănătoasă", declară Roxana Hidan, Director Direcţia IMM, OTP Bank România.

Valoarea abonamentului lunar Start Up Hero este 0 lei pentru primele 12 luni de la contractarea serviciilor. La aniversarea anuală, se va efectua automat transferul la pachetul de produse şi servicii Smart Business cu opţiunea Eficient, astfel încât antreprenorii să beneficieze, la costuri reduse, de instrumentele de care au nevoie în activitatea tranzacţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb