PAVEL EMILIAN: "Europass sprijină direct cetăţenii europeni în dezvoltarea profesională şi personală"

M.D.
Politică / 17 martie 2018

Pavel Emilian

Pavel Emilian

Eurodeputatul Pavel Emilian, mebru al Comisiei de Muncă din Parlamentul European, a declarat, într-un comunicat de presă remis către redacţie că: "Am votat joi, 15 Martie, în cadrul plenului reunit la Strasbourg, noul instrument Europass. Am contribuit şi am susţinut această iniţiativă europeană pentru că sprijină direct cetăţenii europeni în a se dezvolta personal şi profesional, şi în a-şi atinge potenţialul."

"Finalizată în urma procedurii de negociere cu Consiliul UE şi Comisia Europeană, noua platformă Europass vine în sprijinul forţei de muncă în Europa, făcând atât abilităţile cât şi calificările oamenilor mai uşor de înţeles pentru toţi cei implicaţi - studenţi, angajatori, şomeri sau educatori", a mai aduăugat Pavel Emilian.

Eurodeputatul a mai menţionat că: "Din anul 2005 şi până în prezent pagina de internet Europass a fost accesată de peste 126 de milioane de ore şi peste 60 de milioane de CV-uri au fost create online, făcând din acest instrument una dintre cele mai de succes şi mai cunoscute iniţiative ale UE. De acum, Europass va oferi persoanelor o gamă mai largă de servicii, cum ar fi un instrument îmbunătăţit pentru crearea CV-urilor şi a profilurilor de competenţe într-un mod uşor de utilizat, instrumente gratuite de autoevaluare, informaţii specifice privind oportunităţi de învăţare din întreaga Europă, precum şi informaţii şi asistenţă pentru a-i ajuta pe cetăţeni să obţină recunoaşterea calificărilor lor."

"Alături de colegii din partidul social democrat din Parlamentul European, m-am asigurat de asemenea că acest instrument va fi accesibil tuturor potenţialilor utilizatori, începând de la cei cu un nivel scăzut de educaţie, persoanele cu handicap, persoanele în vârstă, până la persoanele cu studii superioare şi cu un grad ridicat de alfabetizare digitală", a mai afirmat Pavel.

Noul instrument Europass, urmează să fie acum aprobat final şi de Consiliul UE. Decizia finală va deveni aplicabilă în 20 de zile de la publicarea ei în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Decat sa lucrez la corporatisti care vor sa beau CAFELE ca sa fiu RAPID si competitiv , sa ma trezesc Dimineata la 6 si sa stau peste program munca suplimentara mai BINE RECICLEZ CUPRU, peturi sau FIER VECHI si-mi Bag PICIOARELE in ele de CORPORATII stau linistit si BEAU VIN. Mie CAFEAUA imi FACE RAU si nu pot sa o consum, asta e!

    1. Pai unii fac bani frumosi din reciclare mai ales daca au cantitati mari de cupru, dar de ce ce nu beti cafea? Aveti cumva ATAC de PANICA? Atunci trebuie sa va gasiti o munca minutioasa si placuta cum ar fi Restaurare lemn, mobilier bisericesc , sa curatati metale cu solutii chestii d-astea interesante dar trebuie sa fiti ajutat ca sa lucrati in acest domeniu de MINISTERUL CULTURII.

      Intrebare: cum ajuta MINISTERUL CULTURII PERSOANELE cu DIZABILITATI sa LUCREZe in RESTAURARE , iata o intrebare de actualitate. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb