Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

M.D.
Companii / 16 aprilie 2018

 Pernod Ricard România alege Unirii View pentru viitorul său sediu central

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, Pernod Ricard România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi alcoolice din România, a închiriat o suprafaţă de 600 de metri pătraţi de spaţii de birouri în Unirii View, cea mai inaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului.

Pernod Ricard România se alătură astfel unei liste de companii internaţionale care au ales Unirii View şi zona ultracentrală a Capitalei pentru a îşi stabilii noile sedii. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va fi finalizat în vara anului 2018.

"Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureştiului devine o destinaţie importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ. În plus, asistăm şi la un progres calitativ în ceea ce priveşte spaţiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B", afirmă Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere şi management comercial al proiectului.

"Am ales Unirii View datorită poziţiei excelente şi a standardelor deosebite pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaţilor condiţii de muncă optime, care să îmbunătăţească productivitatea şi performanţa companiei", a declarat Tudor Furir, General Manager Pernord Ricard România.

Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacţie de către compania de consultanţă imobiliară Knight Frank. Romania. "Brief-ul iniţial al clientului a fost să găsim un spaţiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, aşadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creştere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcţie şi urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporţie de 90%", au declarat reprezentanţii Knight Frank.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România şi Red Bull România.

Proiectul este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat şi obţinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb