Purcari Wineries este inclus in indicele FTSE Global Micro Cap

G.B
Piaţa de Capital / 21 februarie 2022

 Purcari Wineries este inclus in indicele FTSE Global Micro Cap

Purcari Wineries Public Company Limited (BVB:WINE), unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri şi brandy din regiunea Europei Centrale şi de Est, a obţinut un nou succes prin îndeplinirea criteriilor de eligibilitate ale FTSE Russell, conform unui comunicat publicat astăzi pe site-ul BVB.

Purcari Wineries va fi inclus oficial în indicele FTSE Global Micro Cap începând cu martie 2022. Purcari Wineries ("Purcari", "Grupul", "Compania") este o companie de top pe piaţa de capital românească şi singurul grup de vinuri şi brandy inclus în indicele BET, principalul indice al Bursei de Valori din Bucureşti ("BVB") care reflectă performanţa celor mai tranzacţionate companii de pe BVB.

Decizia FTSE de a include Purcari Wineries în Indicele său Global Micro Cap validează compania ca jucător relevant pe piaţa de capital, demonstrând capacitatea sa de a satisface şi menţine criterii exigente în ceea ce priveşte lichiditate şi capitalizarea bursieră. Prezenţa în Indicele FTSE Global Micro Cap prevede o sporire a vizibilitaţii Grupului pentru categorii noi de investitori atât pe pieţele interne cât şi pe cele internaţionale, ceea ce ar înseamna mai multă atractivitate şi valoare adăugată potenţială pentru investitorii Purcari.

"Includerea Purcari Wineries în indicele FTSE Global Micro Cap reconfirmă ambiţiile noastre de creştere şi extindere pe piaţa de capital şi este încă un pas spre atingerea viziunii de a deveni campionul incontestabil al industriei vinului din regiunea Europei Centrale şi de Est. Aceasta este o realizare importantă care în continuare măreşte vizibilitatea Purcari Wineries Group faţă de comunitatea globală de investitori, cât şi a Europei Centrale şi de Est ca o regiune atractivă pentru investiţii", a declarat Eugen Comendant, Director Operaţional Purcari Wineries.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb