Se lansează Zen City: Agenţia de Comunicare a Industriei Smart City

A.F.
Media-Advertising / 13 iunie 2023

 Se lansează Zen City: Agenţia de Comunicare a Industriei Smart City

Suntem încântaţi să anunţăm lansarea Zen City, o agenţie de marketing B2G cu servicii complete, specializată în furnizarea de soluţii de marketing strategice şi creative pentru Industria Smart City, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Zen City este construită pe principiile inovaţiei, integrităţii, colaborării şi obţinerii de rezultate tangibile. Prin înţelegerea profundă a pieţei Smart City şi a nevoilor clienţilor, Zen City dezvoltă strategii de marketing personalizate care generează valoare autentică pentru clienţii săi.

Cu o experienţă de peste 7 ani în domeniul Smart City, echipa Zen City a avut oportunitatea de a lucra cu o serie de clienţi importanţi, furnizând soluţii B2G personalizate care au stimulat creşterea şi succesul acestora. Zen City este mândră de contribuţia sa la dezvoltarea Industriei Smart City şi este dedicată menţinerii unui nivel înalt de calitate şi inovaţie în toate activităţile sale.

Declaraţie Eduard Dumitraşcu, fondatorul Zen City şi Preşedintele ARSC: "La Zen City, credem în puterea tehnologiei şi a inovaţiei pentru a transforma oraşele în locuri mai inteligente şi mai sustenabile. Prin soluţiile noastre de marketing B2G, ajutăm companiile să transforme provocările în oportunităţi şi viziunile în realităţi palpabile."

Cu privire la serviciile oferite, Zen City pune în practică un proces în cinci etape pentru a genera valoare şi a contribui la dezvoltarea clienţilor săi:

●Identificarea Publicului Ţintă: Utilizăm date, insight-uri de marketing şi cunoştinţe de specialitate pentru a identifica publicul ţintă, care variază de la autorităţi locale sau centrale, furnizori de tehnologie, ONG-uri până la cetăţeni.

●Crearea de Conţinut Personalizat: După identificarea publicului ţintă, producem conţinut care răspunde nevoilor lor specifice, furnizând materiale valoroase şi relevante care stimulează interesul şi facilitează angajamentul.

●Organizarea de Evenimente şi Momente Unice: Organizăm seminarii, conferinţe şi întâlniri one-to-one care sunt personalizate pentru nevoile specifice ale publicului nostru ţintă, oferind oportunităţi unice de a promova produsele şi serviciile clienţilor noştri într-un context autentic.

●Marketing Digital pentru B2G: Creăm strategii de marketing online eficiente care ajută la promovarea produselor şi serviciilor clienţilor noştri într-un context relevant, îmbunătăţind astfel conştientizarea brandului şi generând lead-uri de calitate.

●Urmărirea şi Optimizarea Campaniilor: Ne angajăm în monitorizarea continuă şi optimizarea strategiilor pentru a ne asigura că oferim valoare şi generăm lead-uri de calitate.

Prin aceste servicii, Zen City generează lead-uri de calitate, ajutând clienţii să se conecteze cu decidenţii din industria Smart City şi să-şi maximizeze potenţialul de afaceri. Zen City este dedicată construirii de relaţii durabile şi de încredere cu clienţii săi şi este mândră să ajute companiile să crească şi să prospere în peisajul dinamic al industriei Smart City.

Pentru mai multe informaţii despre Zen City, vă rugăm să vizitaţi www.zencity.ro sau să ne scrieţi la b2g@zencity.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb