2Performant vizează o cifră de afaceri de 48,6 milioane de lei în 2023

D.T.
Piaţa de Capital / 27 martie 2023

2Performant vizează o cifră de afaceri de 48,6 milioane de lei în 2023

2Performant, o companie de tehnologie din România, vizează pentru 2023 o cifră de afaceri de 48,6 milioane de lei, o creştere de 39% faţă de rezultatul din 2022, EBITDA de 2,6 milioane de lei, o dublare în comparaţie cu anul anterior, şi un profit net de 863 de mii de lei, o majorare de 234%, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, în ceea ce priveşte rezultatele vizate de companie pentru acest an, în cazul în care se exclude din calcul alocarea non-cash punctuală a programului de Stock Option Plan în valoare de 788 de mii de lei, EBITDA ajunge la o valoare de 3,4 milioane de lei, în timp ce profitul net efectiv generat de companie se ridică la 1,5 milioane de lei.

"Suntem încântaţi să anunţăm că bugetul nostru de venituri şi cheltuieli pentru 2023 depăşeşte prognozele iniţiale, rămânând fideli abordării care a generat succesele recente. Continuăm investiţiile în creşterea companiei pe termen lung, crescând semnificativ marjele şi dezvoltând platforma şi modelul de business pentru a sprijini şi mai mult campionii din performance marketing şi eCommerce. În plus, lansarea recentă a serviciului nostru Pay for Performance va contribui la creşterea ponderii pe care o avem din bugetele de performance marketing ale magazinelor online, iar schimbarea de comportament de consum între offline şi online ne oferă oportunităţi uriaşe de dezvoltare. Suntem recunoscători tuturor colegilor din echipă, management, Consiliu de Administraţie şi Advisory Board, care construiesc împreună povestea 2Performant.

Rămânem dedicaţi inovării şi oferirii de soluţii eficiente pentru a ne consolida poziţia de lider în domeniul marketingului afiliat şi a ne adapta la nevoile în continuă schimbare ale clienţilor noştri", a declarat Dorin Boerescu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO al 2Performant.

În acest an, 2Performant va continua lansarea mai multor funcţionalităţi noi, aşa cum sunt recent implementatele Pay For Performance şi sistemul de rating din cadrul platformei proprii, care vor determina o captare îmbunătăţită a vânzărilor generate online şi a bugetelor de marketing aferente. De asemenea, compania rămâne fidelă conceptului de gamificare a marketingului, un exemplu în această direcţie fiind Business League, prima competiţie de marketing descentralizat din lume, care se va desfăşura cel puţin până la finalul anului 2024, se precizează în comunicat.

2Performant a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 35,1 milioane de lei, o creştere cu 36% faţă de anul 2021, EBITDA de 1,3 milioane de lei, +164% faţă de anul precedent, şi un profit net de 258 de mii de lei, o majorare cu 137% în comparaţie cu pierderea înregistrată în 2021.

Compania 2Performant este listată pe piaţa AeRO începând cu 9 decembrie 2020, iar din octombrie 2021, acţiunile 2P sunt incluse în indicele BET-AeRO dezvoltat de Bursa de Valori Bucureşti pentru această piaţă. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb