4,35 milioane de lei pentru consolidarea ASE

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 29 noiembrie 2007

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor a inaugurat, ieri, Corpul C al Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti, primul obiectiv de investiţii finalizat în Capitală (al doilea la nivelul ţării, după un alt imobil din Iaşi), în cadrul proiectului de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă, implementat cu finanţare de la Banca Mondială (BM). Următoarea clădire cuprinsă în acest program, ce va fi dată în folosinţă în urma consolidării, este situată în Galaţi, potivit lui Laszlo Borbely, ministru de resort.

ASE Bucureşti face parte din categoria clădirilor din domeniul educaţiei, cu o pondere de 15% din totalul obiectivelor cuprinse în cadrul acestui proiect. Valoarea lucrărilor de consolidare a Corpului C al Academiei de Studii Economice este de 4,35 milioane de lei.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL) derulează, în perioada 2005-2009, un program ce presupune, în principal, consolidarea unor clădiri publice de importanţă vitală în cazul producerii unui cutremur. Finanţarea ajunge la circa 73,76 milioane de dolari, din care aproape 56,93 de milioane reprezintă un credit extern de la Banca Mondială, iar 16,83 milioane este cofinanţarea din partea Guvernului României. La aceste fonduri se adaugă aproximativ 60 milioane de dolari - investiţiile complementare finanţate din sursele beneficiarilor pentru asigurarea funcţionalităţii integrale a clădirilor, după finalizarea lucrărilor de consolidare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb