60% din inspectorii şcolari generali participă la alegeri pe listele PNL

A.P.
Politică / 18 septembrie 2020

60% din inspectorii şcolari generali participă la alegeri pe listele PNL

În mai puţin de un an de guvernare liberală, ministrul Educaţiei Monica Anisie a schimbat 85% din conducerile inspectoratelor şcolare judeţene, înlocuind 36 de inspectori generali. Între noii numiţi 31 sunt membri PNL. Iar 25 dintre aceştia candidează la alegerile de săptămâna viitoare pentru poziţii de consilieri locali sau judeţeni, dezvăluie site-ul dela0.ro

Alegerile şi campania electorală aferentă îi prind pe mai bine de jumătate din inspectorii generali în postura de candidaţi. 25 de persoane aflate în astfel de funcţii (dintr-un total de 42 de inspectori şcolari generali) participă la urne pentru poziţii de consilieri locali sau judeţeni, pe listele PNL.

Deşi era o susţinătoare înfocată, cel puţin la nivel declarativ, a concursurilor pentru posturile de inspector şcolar general, ministrul Monica Anisie a debutat la vârful Educaţiei româneşti cu o sarabandă de numiri politice.

Între noiembrie 2019 şi ianuarie 2020 a schimbat 19 inspectori şcolari generali din 42. Dintre cei schimbaţi 17 purtau însemnele PNL.

La alegerile locale din 2016, într-o perioadă dominată de PSD în teritoriu, au fost 12 inspectori şcolari generali care au candidat pe listele social-democraţilor.

În 2017 fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, sub pălăria guvernării PSD, schimba peste noapte 13 inspectori şcolari generali.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Si cand te gandesti ca "hienele astea galbene" ii acuzau pe altii ca au pesedizat Romania! Aia din PSD sunt mici copii amatori pe langa PNLepre!

    Acești inspectori pun in opera planul transformării școlilor in pușcării totalitate de îndoctrinare ideologică progresistă și neo-marxista pe banii părinților. Rolul lor este sa urmeze planul FIAREI de sclavizare a tinerei generații cu cârpa la gură.

    Deci, pentru micii securisti de la usr, sa repetam impreuna...pnl si psd aceiasi mizerie!...si totusi ne pregatim de guvernare cu una din mizerii! Am sustinut la presedentie mizerabilul din pnl! Ipocrizia la putere la micii securisti....hai sictir!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb