Accenture va investi 3 miliarde de dolari în Inteligenţa Artificială pentru a accelera procesul de reinventare al clienţilor

T.B.
Piaţa de Capital / 15 iunie 2023

Accenture va investi 3 miliarde de dolari în Inteligenţa Artificială pentru a accelera procesul de reinventare al clienţilor

Accenture (NYSE: ACN) a anunţat astăzi o investiţie de 3 miliarde de dolari pe o perioadă de trei ani în divizia sa Data & AI, oferind clienţilor din toate industriile posibilitatea să progreseze rapid, responsabil şi să folosească Inteligenţa Artificială (IA) pentru a obţine o creştere accelerată.

"Există un interes fără precedent în toate domeniile de inteligenţă artificială, iar investiţia substanţială pe care o facem în divizia noastră Data&AI va ajuta clienţii să treacă de la interes la acţiune cu exemple clare", a declarat Julie Sweet, preşedinte şi CEO, Accenture. "Companiile care construiesc o bază solidă de Inteligenţă Artificială prin adoptarea şi extinderea tehnologiei acum, când aceasta este matură şi oferă o valoare clară, vor fi mai bine poziţionate pentru a se reinventa, a concura şi a atinge noi niveluri de performanţă."

Accenture a încorporat IA în abordarea sa de furnizare a serviciilor, generând eficienţă şi accelerând valoarea pentru clienţi prin intermediul platformelor sale pe piaţă, precum myWizard, SynOps şi MyNav.

Anunţul de astăzi include o serie de investiţii pe care Accenture le face pentru a ajuta companiile să dezvolte noi strategii, modele de operare şi arhitectura digitală de bază de care vor avea nevoie pentru a valorifica inovaţia IA: Accenture va investi în resurse, soluţii pentru industrie, ventures, achiziţii, talente şi parteneriate de ecosistem, care vor aprofunda şi dezvolta noi competenţe şi abilităţi pentru Inteligenţa Artificială cu rol de diagnosticare, predicţie şi generare. Divizia Data & AI îşi va dubla personalul, ajungând la 80.000 de profesionişti, printr-un mix de angajări, achiziţii şi training. Noul AI Navigator for Enterprise este o platformă generativă bazată pe inteligenţă artificială, care va ajuta clienţii să definească cazuri de afaceri, să ia decizii, să parcurgă traseele de inteligenţă artificială, să aleagă arhitecturi şi să înţeleagă algoritmii şi modelele pentru a genera valoare în mod responsabil. Pornind de la eforturile proprii ale Accenture, platforma va include resurse menite să accelereze practicile responsabile de Inteligenţă Artificială şi programele de respectare a conformităţii. Accenture va crea acceleratoare pentru pregătirea în materie de date şi inteligenţă artificială în 19 industrii distincte, precum şi modele industriale şi funcţionale predefinite care să profite de noile capacităţi generative ale inteligenţei artificiale. Pentru a avansa în utilizarea inteligenţei artificiale generative, Centrul pentru Inteligenţa Artificială Avansată este dedicat maximizării valorii acestei tehnologii la nivelul clienţilor şi în cadrul Accenture. Acest lucru include cercetare şi dezvoltare şi investiţii extinse pentru a reimagina furnizarea de servicii folosind capabilităţi generative şi alte capabilităţi emergente de inteligenţă artificială. Accenture va investi în relaţii noi şi existente în cadrul ecosistemelor sale de cloud, date şi inteligenţă artificială din industrie, pentru a reinventa tipul de muncă realizat pentru clienţi. De exemplu, dezvoltatorii care folosesc modele pre-construite pentru a îmbunătăţi prototiparea sau creatorii care construiesc medii virtuale dinamice care se pot adapta în funcţie de schimbările din lumea reală.

"În următorul deceniu, Inteligenţa Artificială va fi o mega-tendinţă, care va transforma industriile, companiile şi modul în care trăim şi lucrăm, pe măsură ce Inteligenţa Artificială generativă va transforma munca realizată în 40% din timp", a declarat Paul Daugherty, director executiv al grupului Accenture Technology. "Practica noastră extinsă de Data & AI reuneşte întreaga putere şi amploare a Accenture în crearea de soluţii specifice fiecărui domeniu, care îi vor ajuta pe clienţii noştri să valorifice întregul potenţial al IA pentru a-şi remodela strategia, tehnologia şi modul de lucru, generând inovaţie şi valoare în mod responsabil şi mai rapid ca niciodată."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Șomaj somaj sărăcie și infracționalitate asta va genera această inteligenta artificiala împreună cu sistemul capitalist in max 15 ani restul povești pentru prostime cât de eficient va fi pentru firme cat profit produce bla bla bla irelevante pentru oamenii care vor trebui sa facă infracțiuni ca să poate trăi decent vin vremuri brutale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb